ŠMRKOVA ADVOKATICA OTKRILA DETALJE HAPŠENJA: Evo šta je rekla o tuči i o tome koliko će biti iza rešetaka!

Autor:

Svet

25.07.2024

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lišen je slobode zbog sumnje da je učestvovao u tuči

ŠMRKOVA ADVOKATICA OTKRILA DETALJE HAPŠENJA: Evo šta je rekla o tuči i o tome koliko će biti iza rešetaka!

Foto: Facebook

Advokatica Alena Begović, koja zastupa Admira Arnautovića Šmrka, potvrdila je da je za "Avaz" da je on lišen slobode zbog sumnje da je učestvovao u tuči.

- Lišen je slobode danas u 13:20 sati, biće zadržan samo 24 sata, do sutra, zbog učestvovanja u tuči iz člana 174. KZ FBiH – kazala je za „Avaz“ advokatica Begović.

Na pitanje da li je tačno da je pretukao mladića iz Dubaija, advokatica Begović je kazala da Šmrk nije učestvovao u tuči.

- On apsolutno nije učestvovao u tuči, mi ne znamo ni da li je došlo do tuče, ali je to ono što mu se stavlja na teret - kazala je advokatica Begović. 

Inače, Šmrk je bio menadžer poznatim pevačima Džali Bratu i Bubi Koreliju.

Podsetimo, kako je Republika prošle godine pisala, pripadnici MUP KS uhapsili su u zgradi "Sarajevo Tower" dve osobe, a radi se o plaćenim ubicama Dušanu Jovanoviću Gibi i Darku Duloviću.

Osumnjičeni su unajmili više stanova u samom vrhu “Sarajevo Tower”, gde su na kraju i uhapšeni. Njih potražuje Srbija, ali i više zemalja EU, među kojima je i Grčka.

Ovaj opasni dvojac uhapsila je Specijalna jedinica MUP KS, a uz pomoć OSA, koja ih je locirala i razotkrila. U hapšenju je pomogla i BIA, koja je BiH agencijama javila da su ove osobe prešle teritoriju Srbije i da se nalaze i kriju u Sarajevu.

Jovanović se dovodi u vezu s klanom Velje Nevolje, poznatijeg kao Veljko Belivuk, ali i trgovcem narkoticima Darkom Šarićem. U javnosti je Giba postao poznat kao saradnik Belivukovog klana, ali i vračarske kriminalne grupe.

Neki svedoci govore da je navodno među metama i Admir Arnautović Šmrk, koji bi mogao biti vrlo nezgodan svedok za pojedince iz BiH pravosuđa, ali i po Osmana Mehmedagića Osmicu, bivšeg direktora OSA.

Ubijeni Alen Kožar 2019. godine krio se u Sarajevu. Tada je u Sarajevu uhapšen plaćeni ubica Der Čaba, koji je planirao ubiti Kožara. Nedugo zatim Kožar je brutalno ubijen na Krfu, a svedoci tvrde da iza ubistva stoji Giba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading