VELJKO RAŽNATOVIĆ BEŽAO OD POLICIJE! Cecine komšije razvezale jezik: Izašao je kroz prozor, pa niz oluk...

Autor:

Zabava

26.07.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi bokser je bio nemiran u mladosti, otkriveni do sada nepoznati detalji!

VELJKO RAŽNATOVIĆ BEŽAO OD POLICIJE! Cecine komšije razvezale jezik: Izašao je kroz prozor, pa niz oluk...

Foto: ST/Dragan Kadić

Veljko Ražnatović

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je od pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana 1996. godine dobila stan u Bečićima, a njihove komšije su sada odlučile da razvežu jezik. Jedan stariji gospodin je otkrio da je Veljko Ražnatović imao neprijatan susret sa policijom.

- Ja sam ovde od dvehiljaditih. Moja terasa gleda direktno u njihovu, ranije sam ih često viđao, u poslednje vreme ne. Prošle godine smo videli parkirani crni džip, pretpostavili smo da je ona tu - počeo je priču komšija, pa se prisetio perioda kada su Anastasija i Veljko bili deca.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Ceca ne posećuje stan u Bečićima kao njena deca

- Često su dolazili kad su bili klinci. Sad su odrasli ljudi, imaju porodice, pa im ovo mesto više nije atraktivno. Pravili su često žurke, čula se buka, ali to su mlada deca, razumljivo je. Sad su baš dobri, nisam verovao da će izrasti u takve ljude. Jednom je došla policija, a Veljko je izašao kroz prozor, pa niz oluk da bi im pobegao. On onako žilav i mršav, šta je to za njega. Gledao sam s moje terase, bilo mi je smešno - priča sagovornik "Kurira", koji je otkrila da li je nekretnina legalizovana:

- Pa nije baš da je samo njen stan nelegalizovan, ovde je celo naselje takvo. Pre šest godina smo dobili obaveštenje da svi moramo da legalizujemo nekretnine, ali je bilo po kvadratu 200 evra, što nije realna cena. Cela ulica se pobunila i još se ništa nije desilo povodom toga. Čekamo da nam odobre zahtev na 100 evra po kvadratu. A to da je dozidala još nekoliko kvadrata, takvo je naselje, to ovde može. Evo, sve ove zgrade oko nas, sve je to sazidano bez ikakve dozvole. Ja imam garsonjeru u jednoj od ovih novih zgrada, koju izdajem turistima, i to isto nije legalizovano - završio je priču komšija.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Komšijama je drago što se Ražnatović primirio

Prodavačica iz obližnje radnje otkrila je da je više viđala Cecinu decu nego nju.

- U poslednje vreme ih nismo sreli. Ranije su stalno dolazila deca. Anastasija je bila divna devojčica, sada je prava mlada žena. Veljko je u ono vreme bio pravi buntovnik, voleo je žurke, provode. Iskreno, mislila da će on otići nekim lošim putem i da će biti taj lik iz noćnih života sklon problemima, međutim, sve nas je iznenadio. Tako mlad, a već velika porodica i život na selu - rekla je prodavačica za gorepomenuti medij.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading