ONA ĆE PORED SELIN DION PEVATI NA OLIMPIJSKIM IGRAMA? Pevačica stigla u Pariz, svi bruje o OVOME!

Autor:

Zabava

24.07.2024

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će biti njen prvi nastup otkako je prekinula karijeru zbog bolesti.

ONA ĆE PORED SELIN DION PEVATI NA OLIMPIJSKIM IGRAMA? Pevačica stigla u Pariz, svi bruje o OVOME!

Foto: Tanjug/AP

Slavna pevačica Selin Dion stigla je u Pariz gde će pevati u petak na otvaranju Olimpijskih igara. Biće to njen prvi nastup otkako je prekinula karijeru i povukla se sa scene zbog bolesti. Iako su organizatori velikog sportskog događaja pokušali da sakriju ovu informaciju, velika tajna o nastupu Selin Dion je otkrivena, pa je Variety ekskluzivno saznao da će muzička diva biti glavna zvezda ceremonije otvaranja Olimpijskih igara u petak.

Pevačica se povukla iz javnog života 2022. godine, nakon što joj je dijagnostikovan sindrom ukočene osobe

Republika

Foto: AGENCE / Bestimage / Profimedia

 

Dion je već u Parizu, baš kao i Lejdi Gaga, još jedna potencijalna učesnica muzičkog programa. Za razliku od uobičajenih dugotrajnih koncertnih angažmana, ovaj nastup Selin Dion uključuje pevanje samo jedne pesme tokom ceremonije svečanog otvaranja.

Republika

Foto: Profimedia/Jeffrey Mayer/imago stock&people, ANGELA WEISS/AFP, Valerie MACON/AFP

Lejdi Gaga

Inače, Selin Dion je već nastupala na otvaranju OI. Pevala je u Atlanti 1996.

Jedan od najboljih glasova današnjice godinama vodi bitku s neizlečivom bolešću, a nedavno je premijerno prikazan dokumentarac u kome je otkrila sve o tome. 

U filmu vidimo, između ostalog, kako Selin izgleda  dok joj je celo telo napeto do tačke da ne može da govori, da se pomeri ili čak promeni izraz lica, koje je izobličeno od bola. Scena je rasplakala gledaoce. Dion je dijagnostikovano SPS 2022. godine, što je promenilo njen život i karijeru. U jednom snimku objavljenom na platformi Amazon Prime, može se videti kako se pevačica grči tokom razgovora sa lekarima, dok oni pokušavaju da je smire i postave u udoban položaj. Ove scene jasno prikazuju posledice ovog retkog stanja, dok se Dion hrabro suočava sa teškom bolešću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading