OPROŠTAJNA PORUKA NAKON IZNENADNE SMRTI ŠENON DOERTI LEDI KRV U ŽILAMA: Vodila je neustrašivu borbu za život!

Autor:

Zabava

14.07.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenadna smrt poznate glumice Šanen Doerti uzdrmala Holivud!

OPROŠTAJNA PORUKA NAKON IZNENADNE SMRTI ŠENON DOERTI LEDI KRV U ŽILAMA: Vodila je neustrašivu borbu za život!

Foto: Printscreen/www.youtube.com/CelebritySpandexHD

Čuvena glumica Šenon Doerti preminula je u 54. godini nakon duge borbe sa kancerom. Ostavila je dubok trag u svetu glume, a mnogi je pamte po ulogama u serijama "Beverli Hils" i "Čari".

Tokom teške borbe sa bolešću, Šenon Doerti je imala snažnu podršku svojih kolega i prijatelja. Glumica Rouz Makgaun, koja je sa njom sarađivala na seriji "Čari", oprostila se od nje putem emotivne poruke na Instagramu. Istakla je njenu strast prema glumi i istakla njenu neustrašivu borbu za život.

- Šenon Doerti je imala lavlje srce. Strast prema zanatu se često pogrešno označava kao nevolja. Šanen je bila strast. Upoznala sam je devedesetih i bila sam zadivljena. Imati priliku da je istinski upoznam kasnije uživotu bio je prelep poklon. Ova žena se borila za život. Šanen je znala da bude zvezda jer je to bila od detinjstva. Njena radna etika inspirativna je bila do kraja. Njena velika ljubav prema režiji, glumi, Holi, njenim prijateljima, njenim roditeljima, psu i njenim voljenim obožavaocima bila je legendarna. Naši životi su bili isprepleteni na jedinstven način. Smejale smo se mračnim silama koje su htele da se mrzimo, umesto toga smo izabrale ljubav i poštovanje. Zloća mekog srca – kakva je oduvek bila. Snaga energije koja će zauvek živeti u srcima. Neka je anđeli i Bog nose u sveto carstvo gde je zdrava, mlada i divlja zauvek. Počivaj sada, ratniče, nikada te nećemo zaboraviti, draga sestro - napisala je ona uz kompilaciju fotografija, među kojima su i one iz čuvene serije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rose McGowan (@rosemcgowan)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading