SUSRET ZORANE I MC STOJANA PROŠAO GORE NEGO ŠTO JE IKO OČEKIVAO: Reper maštao o pomirenju, pa dobio hladan tuš!

Autor:

Zabava

20.07.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorana ne želi ni da čuje za pomirenje.

SUSRET ZORANE I MC STOJANA PROŠAO GORE NEGO ŠTO JE IKO OČEKIVAO: Reper maštao o pomirenju, pa dobio hladan tuš!

Foto: instagram.com/zorana_micanovic_official, ATA Images

Pevačica Zorana Mićanović i reper MC Stojan su ponovo zajedno, ali ovog puta ne u ljubavnoj vezi, već poslovno. Nakon burnog raskida, njih dvoje su se prvi put susreli u Crnoj Gori gde su za medije govorili o njihovom odnosu, kao i o poslovnim obavezama i narednim ciljevima.

Zorana je istakla da su ostali u super odnosima, što je za mnoge iznenađujuće nakon raskida. MC Stojan je dodao da su se sastali zbog poslovnih obaveza, ali i zbog toga što se dugo nisu videli.

- Mi smo ostali u super odnosima. Ljubav svakako ostavi trag, ali smatram da smo u istoj kući, bavimo se istim poslom, kolege smo, ne treba da ne pričamo - rekla je mlada pevačica, na šta se reper nadovezao:

Republika

Foto: M. M./ATAImages, Instagram

Zorana Mićanović i MC Stojan

 

- Umemo da razdvojimo poslovno i privatno. Imamo nastup u Budvi, pa smo se iz tog razloga sastali, a i nisam je video dugo, tako da sam je se uželeo. Nismo se videli mesec - mesec i po dana sigurno, od njenog rođendana.

- Bilo je treme kada sam čuo da stiže, nisam je video dugo - rekao je reper za Telegraf, što je i Zorana priznala isto, u svom slučaju.

Otkriveno je da su se sastali zbog nastupa u Budvi, a ovaj detalj naglašava njihovu posvećenost karijeri i profesionalizam. Njihova zajednička poslovna obaveza ih je ponovo spojila i omogućila im da se vide i porazgovaraju.

Zorana i MC Stojan su pokazali da je moguće održati poštovanje i dobar odnos nakon raskida, te da su spremni da zajedno ostvare nove ciljeve u svojim karijerama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading