SKINULA SE ĆERKA SAŠKE KARAN I POKAZALA TELO U MINI BIKINIJU: Pevačicina naslednica u VRELIM POZAMA, ovakvu je nikada niste videli!

Autor:

Zabava

20.07.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saška Karan objavila je fotografije sa porodičnog letovanja.

SKINULA SE ĆERKA SAŠKE KARAN I POKAZALA TELO U MINI BIKINIJU: Pevačicina naslednica u VRELIM POZAMA, ovakvu je nikada niste videli!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Saška Karan

Poznata pevačica Saška Karan nedavno je objavila seriju porodičnih fotografija sa letovanja na svom Instagram profilu. Na slikama možemo videti Sašku, njenog supruga Aleksandra i njihovu ćerku kako uživaju na plaži i istražuju lokalne znamenitosti. Međutim, ono što je posebno privuklo pažnju njenih pratioca jeste fotografija Saškine ćerke, koja je pozirala u izazovnom kupaćem kostimu.

Saška Karan je odlučila da provede vreme sa porodicom na prelepom letovanju, daleko od svakodnevnog stresa i obaveza. Na fotografijama se može primetiti opuštena atmosfera i osmesi na licima cele porodice, što je naišlo na pozitivne reakcije njenih fanova.

 

 


Jedna od fotografija koju je Saška podelila sa svojim pratiocima prikazuje njenu ćerku u mini kupaćem kostimu. Mnogi su primetili da je Saškina ćerka pokazala izuzetnu figuru i samouvereno pozirala pred objektivom kamere. Ova fotografija je izazvala burne reakcije na društvenim mrežama, a mnogi su pohvalili mladu devojku za samopouzdanje i lepotu.

Uz ovu seriju fotografija, Saška je dobila brojne pozitivne komentare i reakcije od svojih pratioca. Mnogi su pohvalili pevačicu i njenog supruga na lepoj porodičnoj atmosferi, dok su istovremeno izrazili divljenje prema Saškinoj ćerki. Podrška i ljubav koju je Saška dobila od svojih fanova dodatno su naglasili lepotu ovog porodičnog letovanja.

Saška Karan je još jednom pokazala koliko ceni porodične trenutke i koliko joj je važno da vreme provodi sa svojim najbližima. Njena otvorenost i iskrenost na društvenim mrežama su naišle na veliku podršku, a porodične fotografije sa letovanja su razgalile srca njenih mnogobrojnih fanova.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading