SLAVNA LIČNOST POVEZANA SA SMRĆU METJUA PERIJA! Veliki obrt u istrazi, policija otkrila KLJUČNI dokaz!

Autor:

Zabava

21.06.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodnih meseci američka policija je radila na otkrivanju identiteta osobe od koje je glumac nabavio drogu nakon koje je preminuo.

SLAVNA LIČNOST POVEZANA SA SMRĆU METJUA PERIJA! Veliki obrt u istrazi, policija otkrila KLJUČNI dokaz!

Foto: youtube.com/printscreen

U istrazi o smrti Metjua Perija dogodio se veliki obrt kada je policija ušla u trag osobi koja je, kako se pretpostavlja, dobavila drogu slavnom glumcu nakon čije konzumacije je on preminuo.

Reč je o za sada neimenovanoj ženi, a strani mediji prenose da je u pitanju slavna ličnost. Navodno, pre dva dana misteriozna žena je više puta bila na inofrmativnom razgovoru u stanici nakon što je policija Los Anđelesa napravila "značajan napredak u svojoj istrazi koja je počela u maju", rekao je izvor za In Touch.

Policija je sa nalogom za pretres otišla do stana misteriozne žene, ali ona nije bila prisutna. Kada se vratila, "potpuno je sarađivala" sa vlastima.

- Policajci su navodno uzeli njen ajfon i kompjuter - rekao je insajder i dodao da je žena "sve predala".

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Luksuzna vila Metjua Perija u kojoj je preminuo

Izvor je napomenuo da su se žena i zvezda serije "Prijatelji" prethodno sreli na rehabilitaciji, gde su započeli "neočekivano prijateljstvo".

- Ona je angažovala advokate i imala je više sastanaka sa policijom od kada su stigli u njenu kuću sa nalogom za pretres. Ona ne govori ništa o toj situaciji - rekao je insajder.

Republika

Foto: Los Angeles County Medical Examiner’s Office / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Obdukcioni nalaz

Međutim, izvor je istakao da su istražitelji "morali nešto da znaju da bi dobili nalog i tako se pojavili".

- Teško je reći ili tačno znati koja je bila njena uloga u Metjuovoj smrti, ali ona je uporno insistirala da nije imala nikakve veze s tim - otkrio je insajder.

Podsetimo, Metju Peri je preminuo 28. oktobra 2023. godine u svom domu u Los Anđelesu, u 54. godini. Obdukcijom je utvrđeno da je smrt glumca uzrokovana akutnim dejstvom ketamina i utapanja, a obdukcijom se takođe konstatuje da "nije bilo znakova traume ili sumnje na ubistvo". Glumac je pronađen mrtav u kadu u svom luksuznom domu u Los Anđelesu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading