PREMINULA ZVEZDA SERIJE "SAJNFELD"! Svetska glumačka scena zavijena u crno!

Autor:

Zabava

17.06.2024

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hiram Kasten izgubio je životnu bitku u 71. godini.

PREMINULA ZVEZDA SERIJE "SAJNFELD"! Svetska glumačka scena zavijena u crno!

Foto: Pixabay

Sveća

Slavni glumac i komičar Hiram Kasten preminuo je u 71. godini posle duge i teške bolesti. Bio je zvezda njujorške scene sedamdesetih i osamdesetih godina u vreme kada je komedija, posebno stendap doživljavala svoj procvat. Ostaće upamćen po ulozi u čuvenom sitkomu "Sajnfeld".

Glumac je preminuo juče nakon borbe sa rakom prostate, a opširno saopštenje objavljeno je na njegovoj službenoj Fejsbuk stranici. Iza sebe je ostavio suprugu Dajanu sa kojom je bio u braku 38 godina i njihovu ćerku.

Kasten je stekao slavu tokom procvata komedije u Njujorku pre više decenija. Upoznao je Džerija Sajnfelda na početku svoje karijere nakon što je bio na audiciji za The Comic Strip, a onda su sklopili doživotno prijateljstvo koje je rezultiralo pojavljivanjem Hirama u tri epizode "Sajnfeld".

 

 

Igrao je brojnim serijama: "Moja žena i deca", "Zvono kao spas", "Princ sa Bel Era", "Svi vole Rejmonda", "Sedmo nebo". 

Sahrana će biti obavljena u Njujork, a datum i vreme će naknadno biti objavljeni. Kako je saopšteno na zvaničnoj Fejsbuk stranici Hirama Kastena sahrana će se obaviti odmah nakon bogosluženja na groblju Mount Hebron u Njujork, dok će komemoracija biti održana u Los Anđelesu kasnije ovog leta.

Porodica slavnog glumca i komičara je zamolila da ako neko želi da oda počast da to bude u vidu dobrotvorne donacije za smeštaj za beskučnike i glumački fond koji pomaže radnike na poslovima iza scene.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading