PREMINULA ZVEZDA FILMA "UMRI MUŠKI": Poznati glumac nađen MRTAV u svom domu u Los Anđelesu (FOTO)

Autor:

Zabava

06.06.2024

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostaće upamćen po sceni u kojoj Marvin pomaže Džonu Meklejnu da zaustavi teroriste.

PREMINULA ZVEZDA FILMA "UMRI MUŠKI": Poznati glumac nađen MRTAV u svom domu u Los Anđelesu (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Američki glumac Tom Bauer koji je, kako u svetu, tako i u Srbiji, ostao upamćen po ulozi u filmu "Umri muški 2", preminuo je u 86. godini.

Republika

Foto: Credit: Michael TRAN / AFP / Profimedia

Tom Bauer preminuo je u 86. godini

Kako prenose strani mediji, poznati glumac je preminuo prošle sedmice u svom domu u Los Anđelesu, a uzrok smrti, za sada, nije poznat.

Podsećamo, Tom Bauer glumio je domara Marvina, koji živi u podrumu međunarodnog aerodroma Vašington Dales u filmu "Umri muški 2", kao i dr Kertisa Vilarda u Voltonovima.

Scena u kojoj Marvin pomaže Džonu Meklejnu, kog je igrao Brus Vilis, da zaustavi teroriste jedna je od naupečatljivijih po kojima će Srbi pamtiti čuvenog Amerikanca. 

Inače, radnja ovog filma se odvija na Badnje veče, a Džon Meklejn sa suprugom odlazi na firminu proslavu praznika kada akcija počinje. Džon uspeva da nadmudri teroristu Hansa Grubera i spasi Božić. Pored akcije ovaj film ima sve što jedan praznični film treba da ima. Ukrasi, jelke i praznična atmosfera su u gotovo svakom kadru. Džon Meklejn shvata koliko mu je porodica bitna i da bi sve uradio kako bi sačuvao svoju suprugu, pa na samom kraju odlučuje da više vremena provede sa njima. Pošto sam-samcat uspeva da pobedi grupu dobro organizovanih i pametnih kriminalaca, dešava se i pravo čudo da na kraju budu svi srećni i zadovoljni, što je karakteristično na završetak svakog Božićnog filma.  

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading