INTIMNE SLIKE DIKAPRIJA I OVE PLAVUŠE OBIŠLE SU SVET: Proslavila se na njegovoj jahti, sada ponovo pokazala golu zadnjicu (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fatalna plavuša pokazala je sve obline.

INTIMNE SLIKE DIKAPRIJA I OVE PLAVUŠE OBIŠLE SU SVET: Proslavila se na njegovoj jahti, sada ponovo pokazala golu zadnjicu (FOTO)

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Britanski model i rijaliti zvezda Arabela Či nedavno je privukla pažnju paparaca dok je uživala na plaži na Ibici. Ova popularna influenserka, koja je stekla slavu u rijaliti programu "Love Island", ponovo je oduševila svoje pratioce svojom zanosnom figurom.

Arabela je šetala plažom u minijaturnom crvenom bikiniju, ističući svoje zategnute noge, skladan dekolte i bujnu, oblu zadnjicu. Njen jednostavan, ali "bezobrazan" bikini privukao je pažnju paparaca koji su bili spremni da zabeleže svaki njen korak.

Veza sa Leonardom Dikaprijem

Ono što je dodatno privuklo pažnju javnosti jeste činjenica da se Arabela prošlog leta zabavljala sa slavnim glumcem Leonardom Dikaprijem na njegovoj jahti na Ibici. Ova neobična veza dodatno je učvrstila Arabelin status medijske ličnosti.

Ibica je očigledno Arabelino omiljeno letovalište, budući da je i ovu letnju sezonu odlučila da započne na ovom popularnom španskom ostrvu. Uživajući u čarima sunčanja i kupanja, Arabela je privukla pažnju svojim atraktivnim izgledom.

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Britanski model i rijaliti zvezda Arabela Či nedavno je privukla pažnju paparaca dok je uživala na plaži na Ibici


Popularnost na društvenim mrežama

Na Instagramu je prati čak 11 miliona ljudi, gde redovno deli izazovne fotografije i trenutke sa svojih putovanja. Njeni pratioci neretko ostavljaju pregršt komplimenata na račun njenog izgleda i stila, piše "Blic žena".

Arabela Či je definitivno postala jedna od najzapaženijih ličnosti na društvenim mrežama, a njen boravak na Ibici samo je dodatno potvrdio njenu popularnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading