ISKASAPLJENA POZNATA VODITELJKA: Hitno hospitalizovana, pojavile se PRVE FOTKE, LICE joj UNAKAŽENO!

Autor:

Zabava

14.06.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata voditeljka imala je stravičnu nesreću!

ISKASAPLJENA POZNATA VODITELJKA: Hitno hospitalizovana, pojavile se PRVE FOTKE, LICE joj UNAKAŽENO!

Foto: Instagram.com

Popularna voditeljka Laura Woods nedavno je bila u centru pažnje zbog povrede oka koju je zadobila tokom odmora. Woods je trebalo da vodi emisiju o pokrivanju Euro 2024, ali je povreda onemogućila da se pojavi na ekranu. Povredu je zadobila tokom odmora sa bivšim dečkom Adamom Collardom, a detalji o nesreći su izazvali veliku pažnju javnosti.

Prema njenim rečima, nesreća se dogodila kada je slučajno razbila staklenu lampu iznad sebe, prilikom čega je povredila lice i ruku. Povređena je oko oka i zadobila je veliki rez na zadnjem delu ruke. Na društvenim mrežama, Woods je podelila svoje iskustvo i zahvalila se partneru i medicinskom osoblju koje joj je pružilo pomoć. Pored toga, izrazila je zahvalnost što povreda nije bila teža i što se već vidi značajan napredak u procesu oporavka.

Foto: Instagram.com

Laura Wood Instagram

 


Iako je povređena, najavljeno je da će Laura Woods ipak biti deo medijskog tima koji će pokrivati Euro 2024. Očekuje se da će raditi zajedno sa novinarom Markom Pougatchom. Pored toga, u timu će biti i poznati sportski stručnjaci poput Iana Wrighta, Roya Keanea, Garyja Nevillea, Karene Carney, Graemea Sounessa i Eni Aluko.

Svi ljubitelji fudbala će moći da prate pokrivanje Euro 2024 na kanalima ITV i BBC. Oba kanala će prenositi sve utakmice, a gledaoci će imati mogućnost da ih prate i putem BBC iPlayer-a i ITVX platforme. Takođe, već su određeni rasporedi prenosa određenih utakmica, pri čemu će ITV imati prioritet za određene faze takmičenja, dok će BBC prenositi druge važne mečeve.

Ovaj događaj je izazvao veliku pažnju javnosti, a navijači i kolege iz sveta sporta su izrazili podršku Lauri Woods u njenom oporavku. Svi se nadaju brzom oporavku voditeljke i nestrpljivo očekuju njeno ponovno pojavljivanje na malim ekranima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading