NAKON TOLIKO GODINA, ISTINA O RAZVODU SANJE MARINKOVIĆ OTKRIVENA: Na OVAJ način je sinu saopštila, njegova reakcija je RASULA u komade!

Autor:

Zabava

14.06.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Marinković otvorila dušu o razvodu i najtežim trenucima u životu!

NAKON TOLIKO GODINA, ISTINA O RAZVODU SANJE MARINKOVIĆ OTKRIVENA: Na OVAJ način je sinu saopštila, njegova reakcija je RASULA u komade!

Foto: printscreen/Kurir TV

Sanja Marinković, poznata voditeljka i javna ličnost, nedavno je gostovala u emisiji gde je otvoreno govorila o svojim stavovima o razvodu i vaspitanju dece. Otkrila je da smatra da je mnogo važnije kakvog će partnera izabrati njena ćerka nego koji fakultet će upisati.

Marinković je istakla da smatra partnera ključnim faktorom u životu svoje ćerke, tvrdeći da je izbor partnera važniji od obrazovanja i karijere. Naglasila je da je uverena da loš izbor partnera može imati dugoročne negativne posledice na život njene ćerke, te da je ohrabrivala svoju ćerku da bira pažljivo.

Foto: RTV pink

Sanja Marinković

 

- Da ja imam ćerku, ja bih je mnogo više savetovala da izabere dobrog partnera naspram sebe, jer ako mu rodi dete, ona će biti vezana za njega ceo život, a on može mnogo da joj upropasti život i zbog njega može da se razboli, nego koji će fakultet da upiše i koja će joj biti srednja ocena, i gde će da se zaposli, i koliko će para da ima u novčaniku - rekla je Sanja Marinković za Blic i objasnila:

- Veruj mi, možeš da imaš koliko god hoćeš i uspeha, i aplauza, i para u novčaniku, i bezbrižan život, koji taj muškarac može preko noći da ti pokvari - poručila je voditeljka u emisiji.

Voditeljka je istakla da muškarci imaju predrasude o njoj:

Foto: TV Pink/printscreen

Sanja Marinković Magazin in

 

- Ne trudim se da razbijem bilo kome iluziju o meni, jer svako ima pravo da kreira sliku o onom drugom, a možda sam vremenom shvatila da me baš briga šta drugi misle. Trudim se da budem nežnija prema sebi. Pa i ti muškarci baš me briga šta misle o meni, onaj pravi zna šta treba da misli i imaće hrabrosti da učini ono što drugi nisu smeli. Kakva sam u četiri zida će oni najsmeliji da otkriju. Ja mogu sve, ali bih volela da se pojavi taj muškarac pored koga neću umeti baš sve. Jesam sama, rastavljena, Strahinja živi sa mnom, imam karijeru koja je vrlo zahtevna, kada mi je teško ja kupim avionsku kartu za sreću, kad stvarnost nije najlepša ja pobegnem, uvek se nekako snađem, ali svako želi da ima pored nekoga ko će da joj ulije da ne mora sve sama i to je najlepši osećaj.

Sanja Marinković otkrila je i da nije odmah sinu saopštila da će se razvesti od njegovog oca.

- Nisam odmah suočila dete sa istinom, ja to nisam prihvatala i to je mnogo teži put i dok ja njemu nisam ulila saznanje šta znači razvod, dok mu nisam dala primere kako žive njegovi drugari čiji su roditelji razvedeni. On je meni jednog dana rekao "A mama, ovo je razvod" ja sam mu rekla "To je, vidiš da ništa ne fali", onda sam mu rekla istinu. Da sam slušala na vreme roditelje, ja bih se ranije razvela. Mnogo mi je značila podrška porodice. Verovala sam u ljubav za ceo život, sa tom idejom sam se venčala. Danas verujem da u svetu ima mnogo više velikih ljubavi nego velikih brakova. Mislim da je brak prevaziđena institucija. Ovaj brak koji postoji danas mi deluje kao biznis model.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading