KARLEUŠA GA UHVATILA U PREVARI, A ZBOG OVOGA JE USLEDIO RAZVOD: U jeku drame Jelena objavila javno sve, ISTINA isplivala na videlo!

Autor:

Zabava

14.06.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša objavila intimnu fotografiju!

KARLEUŠA GA UHVATILA U PREVARI, A ZBOG OVOGA JE USLEDIO RAZVOD: U jeku drame Jelena objavila javno sve, ISTINA isplivala na videlo!

Foto: ATAImages

Jelena Karleuša

Pop ikona i pevačlica Jelena Karleuša nedavno je obradovala pratioce na društvenim mrežama objavom zajedničke fotografije iz detinjstva s ocem Draganom Karleušom. Na ovoj fotografiji, njen otac je bio u opremi za ronjenje, dok je Jelena, kao devojčica, imala tamnu boju kose, u kontrastu s dugogodišnjom plavom, kosom koja ju je proslavila.

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša i otac Dragan Karleuša

 

Fotografija koju je Jelena podelila s pratiocima na Instagramu prikazuje njen odnos s ocem još od najranijih godina. Jelena je oduvek bila bliska s ocem, što je sada potvrdila i ovom slikom. Njeni obožavaoci su bili oduševljeni što su dobili uvid u intimni deo pevačicinog detinjstva.

- Oca pamtim kao ženskaroša. Razveli su se jer sam ga ja sa šest godina uhvatila u prevari na Adi, gde ima splav i gde je petljao s nekom djevojkom. To mi se nije svidelo. Uvek sam bila mamina ćerka. Kad sam ga uhvatila, čekala sam da me dovede kući gde sam s vrata progovorila. Ponavljao je: "Nisam te prevario!", ali mama je istakla da tako nešto dete ne može izmisliti. Razvod je bio nužan. Dragan se na mene nije naljutio zbog toga. Brzo njega prođe, niti je to bila njegova prva avantura. Oni su se razveli, ali smo godinama nastavili da živimo u istom stanu - rekla je Karleuša za medije. 

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša i otac Dragan Karleuša

 


Iako je Jelena Karleuša često isticala majku u javnosti, pažnja je sada usmerena na njen odnos s ocem. Pevačica je ranije otkrila javnosti detalje o krahu braka svojih roditelja Divne i Dragana. Interesantno je što je Jelena otvoreno rekla da je upravo ona bila ta koja je pokrenula proces razvoda roditelja, pružajući uvid u složenost porodičnih odnosa i njihov uticaj na njen život i karijeru.

Ovom objavom Jelena Karleuša je još jednom pokazala emotivnu stranu i podelila dragocene uspomene iz detinjstva sa svojim obožavaocima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading