BRUKA I SRAMOTA! Selma Bajrami PONIŽAVA Srpkinju i podsmeva joj se na JEZIV NAČIN - Ona hitno morala da reaguje zbog UVREDE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.06.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selma Bajrami na društvenoj mreži pokušala je ponovo da ponizi našu poznatu Srpkinju, Maju Nikolić!

BRUKA I SRAMOTA! Selma Bajrami PONIŽAVA Srpkinju i podsmeva joj se na JEZIV NAČIN - Ona hitno morala da reaguje zbog UVREDE! (VIDEO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Selma Bajrami ponovo je uzburkala javnost svojom najnovijom objavom na društvenim mrežama, koja je izazvala negodovanje mnogih i interpretirana kao nova provokacija.

Ovaj incident dolazi nakon što je pevačici početkom godine zabranjen ulazak u Srbiju zbog kontroverznog nastupa na kojem je pokazivala simbol "dvoglavog orla". Nakon ovog skandala, Selma je izgubila deo svoje publike u Srbiji, a sada je dodatno izazvala negodovanje deljenjem snimka iz emisije u kojoj se njena srpska koleginica Maja Nikolić rugala njenom pevanju.

 

 

- Prisutna sam u medijima, gostovala sam u najgledanijim emisijama, pretpostavljam da sam nekome zasmetala. Ja sam došla i zasijala, a u jednoj emisiji koja je išla uživo sam reagovala na neke stvari, jer sam imala potrebu da to uradim kao žena, dama, majka. Tu emisiju su gledali i moji roditelji. Neki su se uvredili, moguće je da su na neki način ti što su bili u emisiji ili vodili emisiju tražili neki razlog da mene ocrne u medijima, iskoristili su taj momenat, ja sam kolateralna šteta i žrtveno jagnje - izjavila je Selma.


Mnogi su ovaj postupak protumačili kao nastavak konflikta i još jedan pokušaj da privuče pažnju kroz kontroverzu. S druge strane, Maja Nikolić je oštro reagovala na Selmin postupak, naglašavajući uvređenost zbog njenog ponašanja i prodaje duše zarad novca. Voditelj emisije, Ognjen Amidžić, odlučio je da minimizira značaj celog incidenta, smatrajući ga potpuno nevažnim.

- Treba da se izvini i Ognjenu i Srbiji i svima iz Srbije koji vole njene pesme, jer je prodana duša koja je zbog para pokazivala dvoglavog orla, što je velika uvreda za svakog Srbina. Jer Kosovo i Metohija su kolevka srpstva i nikad nisu bili niti će pripadati Albancima. Car Lazar je zajedno sa svim kosovskim junacima krv svoju svetu prolio za to i celo Kosovo i Metohija su natopljeni krvlju Srba junaka! Zato srpsku zemlju niko ne može da otme! Treba da je bude sramota koliko je glupa ispala, a u stvari bezobrazna da se šlihta Albancima, jer da je čitala istoriju znala bi da se sa nacionalnim i duhovnim pitanjem kolevke srpstva ne igra - zaključila je Maja Nikolić za Kurir.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Selma Bajrami i Maja Nikolić

 


Podsetimo, skandal sa dvoglavim orlom nije bio prvi incident koji je doveo Selmu u središte pažnje. Nakon tog nastupa, pevačica je pokušala da se opravda tvrdeći da je situacija izvučena iz konteksta i da su Maja Nikolić i Ognjen Amidžić iskoristili trenutak za ličnu promociju.

- Isključio sam se iz te priče, to je toliko nebitna stvar, potpuno nevažno - rekao je Ognjen.

Ostaje da se vidi kakve će biti dalje reakcije javnosti i da li će ovaj skandal označiti kraj karijere Selme Bajrami u Srbiji. Njena reputacija na ovom tržištu već je dovedena u pitanje, a novi incident dodatno je pogoršao situaciju. Da li će pevačica uspeti da povrati poverenje publike ili će morati da se okrene drugim tržištima, ostaje da se vidi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading