PRVA VODITELJKINA IZJAVA NAKON HOSPITALIZACIJE! Slavna Opra Vinfri progovorila nakon izlaska iz HITNE!

Autor:

Zabava

12.06.2024

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvena voditeljka se oglasila i otkrila zbog čega je završila u bolnici!

PRVA VODITELJKINA IZJAVA NAKON HOSPITALIZACIJE! Slavna Opra Vinfri progovorila nakon izlaska iz HITNE!

Foto: Tanjug/Photo by Evan Agostini/Invision/AP, Shutterstock

Opra Vinfri, jedna od najpoznatijih voditeljki na svetu, hitno je hospitalizovana zbog ozbiljnih probavnih problema. Njena prijateljica Gejl King otkrila je da je Opra završila u bolnici zbog crevne viroze, što je izazvalo zabrinutost među njenim obožavaocima širom sveta.

Opra je lično podelila svoje iskustvo sa zdravstvenim problemima nakon napuštanja bolnice. Ona je istakla da je bila dehidrirana i da nije mogla da zadrži vodu u sebi, te da i dalje nije na svojih 100 odsto, ali da se oseća bolje. Takođe je otkrila da su pet osoba u njenoj kući takođe zaražene, upozoravajući javnost da se virus može preneti dodirom i da se zaraza može zadržati na površinama kao što su kvake i ograde.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Opra Vinfri

- Bila sam u hitnoj i dehidrirala sam. Bila su mi suva usta, nisam mogla da zadržim vodu u sebi. I dalje nisam na svojih 100 odsto, ali bolje sam - rekla je.

- Pet ljudi u mojoj kući takođe je zaraženo. Perite ruke, rekli su mi da se prenosi dodirom. Zaraza živi na kvakama, ogradama i do 10 sati, ako pipnete tu površinu nakon zaražene osobe i vi ćete je dobiti - dodala je voditeljka.

Zvanično saopštenje poslao je i njen portparol za CNN.

- Gospođa Vinfri se oporavlja nakon crevne viroze i primila je intravenoznu injekciju zbog dehidracije, na preporuku svog lekara. Odmara se i oseća se bolje svakog dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading