PRVA DRAGANOVA IZJAVA NAKON POŽARA! Dečko Jovane Jeremić čeka istragu NADLEŽNIH ORGANA!

Autor:

Zabava

12.06.2024

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanković progovorio o šteti koja je načinjena i svojim sumnjama!

PRVA DRAGANOVA IZJAVA NAKON POŽARA! Dečko Jovane Jeremić čeka istragu NADLEŽNIH ORGANA!

Foto: e-tock

Rano jutros izbio je požar u pogonu pekare AS, koja je u vlasništvu dečka voditeljke Jovane Jeremić, uspešnog biznismena Dragana Stankovića. Ovo je već treći po redu požar koji je zahvatio ovu pekaru. Nadležni organi su odmah reagovali i trenutno su na terenu kako bi istražili uzrok požara. Voditeljka se oglasila za Republiku, a potom je izjavu dao i Dragan.

Na pitanje Jovane šta se dogodilo, Dragan je rekao da je jedina sreća u celoj priči što nema žrtava:

- Negde oko tri sata sam primio poziv da je izbio požar u pogonu. Kada sam došao, ogroman je požar bio, na sreću nema povređenih i to je ono što je najbitnije. Velika je materijalna šteta, videćemo šta je uzrok i to je to - rekao je Dragan, a na Jovaninu konstataciju da je imao najave da će se to dogoditi, njen partner je rekao:

- Ne bih o tome, poprilično je turbulentno na pekarskom tržištu i ima niz dešavanja koji nisu časni ili sportski što se tiče tržišne igre, ali neka nadležni organi ispitaju - zaključio je Dragan za Pink.rs.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, printscreen/RTV Pink, Privatna arhiva

Požar u pogonu dečka Jovane Jeremić

Inače, Jovana nam je otkrila da misli da se iza požara kriju strani faktori.

- Izbio je požar jutros oko tri sata, u Draganavom delu pogona. Šteta je preko milion i po evra. Vatrogasci su došli na vreme, ali Dragan je svojim očima gledao kako mu gori imovima. Ovo je treći požar od 2021. godine, a drugi u poslednja dva meseca. Ovo su upozorenja i pritisci koje moj Dragan trpi non-stop. Postoje problemi u pekarskoj industriji, strani faktor želi da je preuzme i da vlada hlebom Srbije. Da nam stranci kroje kapu kolika je cena hleba. Čeka se istraga nadležnih organa.

- Kad padne Dragan Stanković, pašće svi pekari u Srbiji. On se bori za pekarsku industriju SRBIJE. Da svi rade i zarađuju, a ne jedan  proizvođac da zgrće novac preko grbače dobrih ljudi. Mi smo imali najavu juče niza pritisaka koji će se desiti. Mi branimo ovim činom NAŠU ZEMLJU. Sve što se desilo, to je vid pritiska na industriju hleba.

- Dragan neće da proda biznis, on samo hoće i bori se za pravdu, a to je da svi mogu da rade i žive od hleba, a ne da hleb bude 500 dinara. Protiv toga se bori i zato trpi napade i štetu - istakla je Jovana za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading