OVAKO JE SVE POČELO! Jelena Karleuša i Nikola Jovanović mesecima javno pokazuju SIMPATIJE!

Autor:

Zabava

12.06.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O njihovom odnosu šuškalo se još u decembru prošle godine!

OVAKO JE SVE POČELO! Jelena Karleuša i Nikola Jovanović mesecima javno pokazuju SIMPATIJE!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, Starsport

Kako je portal Republika ranije pisao, muzička zvezda Jelena Karleuša se već neko vreme viđa sa 16 godina mlađim košarkašem Nikolom Jovanovićem. Kako smo saznali, do skandala sa Duškom Tošićem u kobnoj noći došlo je kad je on Jelenu zatekao sa košarkašem u porodičnoj kući, a ona ga je zamolila da se neko vreme ne viđaju, dok se prašina ne slegne.

Republika

Foto: Tom Goyvaerts / Zuma Press / Profimedia, Foto: Nebojša Mandić

Jelena Karleuša i Nikola Jovanović

- Jelena i Nikola su se čuli nakon haosa kada je Tošić došao, pa su doneli idealno rešenje. Dogovor je da se par nekoliko dana ne čuje, a viđanje svakako ne dolazi u obzir jer je već sada veliki pritisak oko svega. Ovo sve, naravno, teže pada Nikoli, koji nije navikao da se o njemu piše na ovaj način - priča nam upućen izvor.

Inače, kako smo prvi pisali još u decembu prošle godine, već tada je počela da se diže prašina oko njihovog odnosa. Naime, tada je Nikola zapratio Jelenu na društvenoj mreži Instagram, a ona mu je uzvratila i krenuli su međusobno da lajkuju fotografije. Tada su na društvenim mrežama osvanuli komentari.

- "Nikola je bacio oko na Karli", "Jovanović odlepio za Karlušeom", "Ponovo svi lude za Jelenom" - bili su neki od komentara u decembru prošle godine.

Inače, Nikola se pre dva dana poslednji put oglasio na društvenoj mreži Instagram, gde je objavio fotografiju sa utakmice, a Jelena ju je lajkovala. Domaća javnost sa nestrpljenjem iščekuje nastavak ovog odnosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
sara

12.06.2024 13:00

Beži, spašavaj se, mlad si i naivan!!!!!!!!.

Odgovori 67 6
Stojan

12.06.2024 22:57

JK je još jednom pokazala da voli sport i sportiste!

Odgovori 17 5
Karma

15.06.2024 01:03

Kako jecka prži seljovera.

Odgovori 11 3