TREĆI POŽAR U PEKARI DEČKA JOVANE JEREMIĆ! Pogon SPALJEN, načinjena neviđena šteta!

Autor:

Zabava

12.06.2024

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U požaru je izgoreo jedan deo pogona, a procenjena materijalna šteta prelazi iznos od milion evra

TREĆI POŽAR U PEKARI DEČKA JOVANE JEREMIĆ! Pogon SPALJEN, načinjena neviđena šteta!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, printscreen/RTV Pink

Danas, u jutarnjim satima, pogon pekare AS, koji je u vlasništvu poznatog srpskog privrednika Dragana Stankovića, dečka popularne voditeljke Jovane Jeremić, bio je poprište požara. Ovo je već treći po redu požar koji je zahvatio ovu pekaru. Nadležni organi su odmah reagovali i trenutno su na terenu kako bi istražili uzrok požara, prenosi "Blic".

U požaru je izgoreo jedan deo pogona, a procenjena materijalna šteta prelazi iznos od milion evra. Ovo nije prvi put da se pekara AS našla na udaru vatre - u martu 2023. godine, došlo je do požara u šumi iznad bivše fabrike Kluz, sadašnjeg pogona pekare AS.

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana i Dragan

Nakon prethodnog požara, firma AS Braća Stanković izdala je saopštenje u kojem je navela da je požar izbio prilikom istovara gasa od strane eksternog dobavljača koji nije ispoštovao procedure manipulacije gasom. Srećom, brza reakcija dežurne službe i vatrogasaca sprečila je veće posledice, iako je pričinjena znatna materijalna šteta.

- Dana 21. 3. 2024. godine oko 20 časova došlo je do požara u proizvodnom pogonu Kluz u Grockoj u sklopu pekarske industrije AS Braća Stanković. Do požara je došlo prilikom istovara gasa od strane eksternog dobavljača koji je propustio da ispoštuje procedure manipulacije gasom. Požar je vrlo brzo ugašen uz pravovremenu intervenciju naše dežurne službe i vatrogasaca. U ovom incidentu na svu sreću nije bilo povređenih ali je pričinjena znatna materijalna šteta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading