REPUBLIKA SAZNAJE: STAVLJEN KATANAC NA RESTORAN ACE BULIĆA! Ekskluzivni lokal u samom srcu Beograda ZATVOREN do daljnjeg! (GALERIJA)

Autor: P. R/M. Đ

Zabava

06.09.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriven i razlog zatvaranja restorana!

REPUBLIKA SAZNAJE: STAVLJEN KATANAC NA RESTORAN ACE BULIĆA! Ekskluzivni lokal u samom srcu Beograda ZATVOREN do daljnjeg! (GALERIJA)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Republika

Najveći deo građevina u Knez Mihailovoj ulici tokom prve polovini 20. veka bio je u vlasništvu bogatih beogradskih porodica. Ove nekretnine su kasnije nacionalizovane, a od kraja 20. veka, jedno po jedno zdanje je dobilo nove vlasnike, menjajući izgled i karakter ove prestižne ulice.

ST/Dragan Kadić

Aca Bulić

Među poznatim ličnostima koje su ostavile trag u Beogradu je Aca Bulić, koji je široj javnosti poznat kao prva ljubav nekadašnje učesnice rijalitija "Zadruga". Dok je o njegovom privatnom životu i prošlosti malo poznato, Aca Bulić važi za jednog od opasnih mangupa devedesetih godina sa beogradskog asfalta. Ipak, njegova biografija je daleko složenija i bogatija nego što se često prikazuje.

Aca Bulić je sin poznatog člana kriminalnog miljea Jusufa Bulića Juse, koji je u tom svetu bio aktivan još od sedamdesetih godina prošlog veka. Jusuf Bulić je započeo svoju kriminalnu karijeru kao vrlo mlad, odlazeći u Italiju zajedno sa Ljubomirom Magašem, poznatim kao Ljuba Zemunac, i Radetom Ćaldovićem Ćaldom. Tokom tih putovanja, upoznali su i mnoge beogradske prestupnike i stvorili jake veze.

Jusuf Bulić je postao poznatiji domaćoj javnosti kada je otkupio FK Železnik i uspešno ga vodio do takmičenja sa velikim klubovima poput Crvene zvezde i Partizana. Nažalost, Jusuf je ubijen 1988. godine, a njegov sin Aca Bulić nastavio je sličnim poslovima u sportu i ugostiteljstvu. Malo je poznato da je njegovo pravo ime Dragan Aca Bulić, iako je u domaćoj javnosti najčešće predstavljen samo kao "Aca".

U vreme kada je bio vlasnik jednog od najčuvenijih lokala u centru grada, Aca Bulić je bio hapšen zbog sumnje da je bio umešan u bacanje bombe. Kasnije su ga domaći mediji često povezivali sa sličnim kriminalnim radnjama. Ipak, Bulić je u društvu važio za džentlmena i mangupa u najboljem smislu te reči. Žene su ga volele i otimale se za gram njegove pažnje, dok je on bio poznat po svojoj galantnosti, nasmejanosti i prijemčivosti za druženje i dobar provod.

Aca je prošle godine vratio luksuzni lokal, a na otvaranju je bila i ekipa portala Republika. Lokal je radio oko godinu dana, a danas je naš novinar primetio da je lokal zatvoren. Kako je istaknuto na ulazu u pomenuti restoran, razlog je renoviranje istog.

Iako su mnoge žene uzdisale za njim, Aca Bulić je u detinjstvu bio zaljubljen u Anu Ćurčić. Njihovo prijateljstvo iz detinjstva preraslo je u duboku ljubav, a kruna te ljubavi bila je njihova ćerka Aleksandra, koju je Ana rodila u osmom mesecu. Nakon porođaja, došlo je do teških komplikacija; Ana je, prema rečima Bulića, izgubila pet litara krvi i bila u životnoj opasnosti, dok su doktori tvrdili da je ćerka preminula. Aca je više puta govorio da je ubeđen da je njihova ćerka još uvek živa i da je pokušao da pronađe način da istraži tu tvrdnju, ali iz privatnih razloga nije otišao predaleko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading