CAR ĆE JOJ ODUZETI DETE NAKON OVOGA?! Aleks Nikolić POBEGLA U DRUGU DRŽAVU, fotografije zadrugarke izazvale SKANDAL!

Autor:

Zabava

03.09.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po svemu sudeći, Aleks ovom prilikom nije sa malom Leonom i čeka se reakcija oca deteta!

CAR ĆE JOJ ODUZETI DETE NAKON OVOGA?! Aleks Nikolić POBEGLA U DRUGU DRŽAVU, fotografije zadrugarke izazvale SKANDAL!

Foto: ATA images, Instagram.com, Shutterstock

Bivša pobednica rijalitija "Zadruga", Aleksandra Nikolić, podelila je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj se drži za ruku sa novim dečkom, nepoznatim javnosti. Ova objava odmah je izazvala reakciju njenog bivšeg partnera, Filipa Cara, s kojim je nedavno dobila ćerku.

Foto: Instagram printscreen

Aleks i ruka nepoznatog muškarca

Aleksandra i Filip su imali turbulentnu vezu, a sada se čini da je Aleksandra pronašla sreću u novoj vezi. Filip Car je, nakon što je Aleksandra obelodanila novu romansu, objavio citat na svom Instagram nalogu: „Od cinkaroša nikad čovek, od ku*ve nikad dama“, što mnogi smatraju da je upućeno Aleksandri.

Nakon što je Aleksandra rekla da ima novog dečka, Filip Car se je poslao brutalnu poruku.

Foto: Instagram.com

Filip Car

 

-  Znao sam ja čim je ona odugovlačila dolazak i naprasno odlučila da ne dođe da ima nekoga, ali uvek su sve oči uprte u mene kad je preljuba u pitanju, pa tako u mojoj senci prođu mnoge stvari! Dobio sam saznanje da ima nekoga i pokušao sam sa njom stupiti u kontakt, ali kao i obično nije se javljala. Na kraju mi je priznala kad sam izneo činjenice koje znam pa aj da prizna, bezbolnije je - rekao je on i osuio paljbu po njoj:

- Aleksandra samo deluje ekstremno glupa, nije ona nimalo glupa! Nije ona kriva nego ja, tražim ženu u rijalitiju je**te! Devojka je stigla u dva meseca da se izoperše i izbotoksira, nađe novog lika, raskine sa mnom i svašta još nešto, al' glavno da je Filip loš jer bolesni fanatici ispranog mozga sve svaljuju na mene - poručio je Car.

 

 

Sada se Aleks oglasila sa svog Instagram profila, odakle je otkrila da je u Beču. U javnosti je odmah počelo da se šuška da je otišla kod svog novog momka i bez deteta, i da će joj FIlip Car tražiti dete zbog neodgovornog ponašanja. Iako je Car evidentno ljut, ostaje da se isprati da li je i zaista spreman na ovaj potez.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading