ŽELJKO MITROVIĆ ZALJKUČAO TELEVIZIJU I OBJAVIO ŠTRAJK - ovo su njegovi ZVANIČNI ZAHTEVI!

Autor: G. D/M. Đ

Zabava

05.09.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnik ružičaste televizije morao da povuče radikalan potez!

ŽELJKO MITROVIĆ ZALJKUČAO TELEVIZIJU I OBJAVIO ŠTRAJK - ovo su njegovi ZVANIČNI ZAHTEVI!

Foto: Republika.rs

Željko Mitrović, vlasnik i direktor Pink Media Group, objavio je na sva zvona da će novi TV kanal, Narodna TV, početi sa radom od septembra. Kanal će ponuditi raznovrstan sadržaj uključujući rijaliti Farma, kao i domaće filmove i serije.

Mitrović je naglasio da će Narodna TV tokom prvih sati emitovanja postići značajne rezultate. Pored rijalitija i domaćih sadržaja, kanal će prikazivati nove sezone popularnih serija kao što su "Nikad izvini," "City," "City club," "TI-TO," i "Kursadžije," kao i nove verzije "Narodnih veselja."

Foto: Republika.rs

Željko

Mitrović je danas napravio veliku proslavu povodom 30 godina postojanja televizije

- Tačno, danas je peti septembar i peti dan kada se događa peti događaj od 30 dana koliko traje proslava 30 godina postojanja televizije. Nije lako ovo čak ni izgovoriti. Implementacija programske šeme je u toku, danas smo postavili sve one najznačajnije stvari u smislu strukture programa. Cela implementacija programa će trajati do 28. kada se svefinalizuje sa prvim od nekoliko rijalitija koja će se realizovati na TV Narodna. Strukturno, ona je već to što smo rekli građanima i potencijalnim gledaocima. Ono što je bila osnovna ideja je da smo svi malo pobegli od sebe i jedna nostalgična nit tu postoji. Stalno dobijam neka pitanja zašto nema Siti kluba ili zašto nema Sitija, Kursadžija, Nikad izvini...sada je to rešeno sa jednim novim projekti za koje smo nostalgično vezani biće emitovani na novom programu i imaćemo u kombinaciji sa novim programom jedan potpuno nov program. Ja sam juče upao na Red i oglasio štrajk jer sam kao vlasnik svih tih televizija upao da štrajkujem protiv zaposlenih, zato što je nastalo jedno opšte dremanje. Televizija Red kao i manji programi zahtevaju više moje pažnje i zaposleni su počeli da dremaju u količini koja nije normalna. Moj prvi zahtev jeste da treba da se dolazi na posao. Ja sam to jednostavnio rešio: zaključao sam vrata i do danas niko nije uspeo da izađe. Radi se lajv i danas su svi odjednom počeli da rade i to je jako praktično jer su Narodna i Red brat i sestra, a Pink im je ćale - rekao je Željko Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading