JEZIV SNIMAK NEZGODE - BIVŠI ZADRUGAR SE PREVRNUO TOKOM VOŽNJE KVADOM! Momentalno mu ukazana pomoć! (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.09.2024

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo u kakvom je stanju bivši zadrugar nakon nezgode koju je doživeo.

 

 

Bivši zadrugar, Marko Smiljić, poznatiji kao Marko MMA, nedavno je otkrio svojim pratiocima da se više neće baviti sportom koji ga je proslavio i to zbog povrede. On je ljubitelj ekstremnih sportova, a mi smo došli u posed snimka Markove nezgode, koju je doživeo prilikom vožnje kvada.

Naime, Smiljić je odlučio da se zabavi, međutim, sve je pošlo po zlu kada se kvad prevrnuo, a Marko je odmah ustao i pogledao u kameru, koja ga je snimala tokom vožnje.

Saobraćaj se zaustavio, a prisutni su mu momentalno prišli i uskočili u pomoć. Na svu sreću, Smiljić nije zadobio teže povrede, već je samo ugruvan.

Mnoge je interesovalo zašto je Marko Smiljić batalio sport, pa je bivši zadrugar odlučio da se oglasi putem svog Instagram profila i otkrije kompletnu istinu.

- Zašto si batalio MMA? - upitali su Marka Smiljića fanovi na Instagramu, a on je odmah odgovorio.

- Pošto mi je vas šest već postavilo isto pitanje, posle povrede sam shvatio da ne mogu tako neodgovorno u životu da se ponašam i da se dajem 110% u nešto što može u jednom treningu život da ti promeni, tako da trenutno imam drugačije ambicije u glavi, ali naravno, ukoliko mi se vrati takmičarski duh i želja, možda se opet vidimo u oktagonu ili možda ringu - ispričao je Marko nedavno na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Marko se potpuno posvetio teretani nakon izlaska iz rijalitija:

- Znači, ako žena sa mišićima izgleda kao muškarac, onda muškarac bez mišića izgleda kao žena - napisao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading