BIVŠI ZADRUGAR UROŠU BLAŽIĆU BIO SPONZOR! Monstruozni UBICA ga zvao idolom i UČITELJEM, evo šta mu je NAPISAO tik pred MASAKR!

Autor:

Zabava

28.08.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se navodi u prepiskama neposredno pred svirepi zločin, ubica je Đorđevića nazvao svojim senseijem, a on mu je, navodno, davao i novac!

BIVŠI ZADRUGAR UROŠU BLAŽIĆU BIO SPONZOR! Monstruozni UBICA ga zvao idolom i UČITELJEM, evo šta mu je NAPISAO tik pred MASAKR!

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Uroš Blažić i Nikola Đorđević

Uroš Blažić, monstrum iz Dubone, koji je 4. maja 2023. rafalnom paljbom usmrtio devetoro i ranio dvanaestoro ljudi, sramno je pokušao da opravda zločin izjavljujući da je masakr imao svoj "uzrok", kao i da mu je prethodila svađa na Vocapu s bivšim učesnikom rijalitija "Zadruga" i jednom devojkom. Prema njegovim rečima, ta svađa je bila kapisla za zločin koji je usledio.

Naime, Viktor Đorđević, poznatiji ranije kao Nikola, dospeo je u centar pažnje nakon što ga je Blažić, optužen za masakr u Duboni i Malom Orašju, spomenuo tokom suđenja, tvrdeći da je Đorđević bio ključan faktor u pokretanju događaja koji su doveli do masovnog ubistva.

Kako se navodi u prepiskama na pomenutoj mreži za dopisivanje neposredno pred svirepi zločin, ubica je Đorđevića nazvao svojim idolom i učiteljem (sensei), dok je Đorđević, navodno, bio i Blažićev sponzor.

Ipak, nakon zločina, bivši zadrugar je uklonio sve zajedničke fotografije sa Blažićem sa društvenih mreža, uključujući snimke sa motorima i slike na kojima Blažić pliva u bazenu. Devojka iz Vocap grupe, identifikovana kao A. T. iz Kruševca, svedočila je u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu. Ona je izjavila da je tokom prepiske u kojoj su učestvovali Viktor Đorđević, Uroš Blažić i ona, bila na poslu, te nije odmah mogla da odgovara na poruke. Kasnije te večeri, neko iz grupe je poslao informaciju o pucnjavi u Duboni, što je izazvalo šok među članovima grupe.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, Privatna arhiva

Odavde je Uroš Blažić krenuo da izvrši masakr

- Tokom prepiske bila sam na poslu, a kasnije je neko na grupu poslao da je bila pucnjava u Duboni. Celo veče sam pratila vesti, a onda je neko iz grupe pitao Nikolu da li je Uroš ubica. Znam da je Nikola zvao Uroša, ali mu se on nije javljao. Nikola mi je ujutru poslao poruku: "Ubili su ga zbog vas, jeste li sad srećni?!" Shvatila sam da Nikola time hteo da prebaci krivicu na mene za ono što je Uroš uradio, ali ja zaista nemam nikakve veze s tim masakrom - izjavila je A. T., s kojom se Blažić raspravljao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading