STANIJI ISPADAJU NEMIRNE GRUDI OD MERMERA: Starleta ne može da ih OBUZDA, kipti na sve strane - da l' je OVO moguće?! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.08.2024

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević jedva uspela da zauzda bujno poprsje!

STANIJI ISPADAJU NEMIRNE GRUDI OD MERMERA: Starleta ne može da ih OBUZDA, kipti na sve strane - da l' je OVO moguće?! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Stanija Dobrojević

Starleta i rijaliti zvezda Stanija Dobrojević, poznata po svojim provokativnim fotografijama na društvenim mrežama, ponovo je uzburkala javnost novim snimkom na društvenoj mreži Instagram. Naime, u minijaturnom kupaćem kostimu, Stanija je pozirala u izazovnoj pozi, ističući svoje obline i zagolicavajući maštu muškaraca.

Kako se može videti, Stanija je pokušala rukama da smiri nemirno poprsje, a da li je u tome uspela, procenite sami. Jedno je sigurno - fotografija je izazvala burne reakcije, a bivša zadrugarka je istakla da uživa u tome da se fotografiše obnažena, te da veoma vodi računa o svom izgledu kroz redovne treninge i pravilnu ishranu.

Inače, Stanija je svojevremeno priznala da su je mnogi napustili zbog situacije sa Asminom Durdžićem, ističući da je to otkrilo pravo lice njenih prijatelja. Ona je otvoreno govorila o tome kako je situacija uticala na nju, ističući da je shvatila ko su joj pravi prijatelji. Stanija je takođe naglasila da ne osuđuje Asmina, te da bi bila uz njega i da je učinio nešto loše, ističući svoj stav o prijateljstvu i podršci.

- Svi su me se odrekli zbog ove čitave priče. Svi prijatelji su me se odrekli i to dugogodišnji, kao da sam ubila nekog - rekla je starleta, prenosi Informer, pa dodala:

Republika

Foto: Instagram.com

Stanija uživa sa Asminom u vezi

- Kako da me to ne boli, ali nema veze, neka, super. Evo, hvala Asminu za sve ovo što mi se desilo zato što je skinuo masku mnogim ljudima u mom životu iz okruženja. Hvala mu, on to nije uradio namerno, sve se desilo slučajno. Pa čekaj, moj prijatelj, da je ne znam šta uradio, ja bi bila tu čvrsto za njega. Nisam ta koja osuđuje. To su moji dugogodišnji prijatelji koji su mi okrenuli leđa zbog ove situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading