POSTOJI PROROČANSTVO O KARELEUŠI KOJE SE NIKAD NIJE OBISTINILO: Poznata pevačica otkrila detalje koje je lično čula od VIDOVNJAKA i kako je SVE STOPIRANO!

Autor:

Zabava

08.08.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan prorok je, navodno, predvideo da će Jelena otići u Ameriku i tamo živeti sa bogatim Amerikancem, ali njenoj majci Divni nije bilo pravo kad je to čula.

POSTOJI PROROČANSTVO O KARELEUŠI KOJE SE NIKAD NIJE OBISTINILO: Poznata pevačica otkrila detalje koje je lično čula od VIDOVNJAKA i kako je SVE STOPIRANO!

Foto: ST/Tamara Pavišić

Jelena Karleuša

Poznata pevačica i rijaliti učesnica Zorica Marković nedavno je dala svoj sud o snimku Jelene Karleuše sa jahte, koji je izazvao veliku pažnju javnosti.

Nakon što je snimak postao predmet komentara, Karleuša se oglasila na društvenim mrežama, dajući svojoj pletenici čak i ime - "Frizura Karlin bič".

Republika

Foto: Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša nedavno patentirala intimnu frizuru Karlin bič

Time je pokazala svoj smisao za humor i pretvorila trenutak iz snimka u novi trend.

Na snimku, Jelena je pozvala svoju publiku na nastup u Budvi, dok je istovremeno pokazala svoje izvajano telo i pletenicu koja joj je virila iz minijaturnih gaćica. Zorica, koja izuzetno gotivi mlađu koleginicu, a mnogo je poštovala i cenila i njenu pokojnu majku Divnu Karleušu, izrazila je oduševljenje Jeleninim izgledom na svoj prepoznatljivo duhovit način.

- Jao, majko sveta. J**** li ti sunce, šta je ovo? Jao, Jelena... Da li ovo majka može da rodi? - zapitala se Zorica, koja je bila oduševljena koliko Jelena dobro izgleda! 

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Zorica Marković uvek hvali Jelenu, a volela je i njenu mamu Divnu Karleušu

Inače, Zorica Marković, koja je i u prošlosti uvek javno hvalila Karleušu, a Jelena joj se u više navrata zahvalila na podršci, jednom prilikom joj je prorekla i da će se udati za bogatog Amerikanca. Ona je o tom proročanstvu o Jeleninoj budućnosti, koje je čula od vidovnjaka, otkrila prvo njenoj majci Divni sa kojom je razgovarala o tome kako je jedan prorok predvideo da će Jelena otići u Ameriku i tamo živeti sa bogatim Amerikancem. Zorica je istakla da je njihov razgovor bio šaljivog karaktera i da nisu ozbiljno shvatale proročanstvo.

Uh, sunce te je***o, kad je to bilo... Jeste, pričala sam o nekom vidovnjaku, ali ne ovako kako piše u postu. Divna i ja smo mislile da nas ne snimaju. Neka joj je laka zemlja, bila je divna žena. I u fazonu, neki čovek je video da će Jelena da se uda za Amerikanca. Sećam se da Divni nije bilo pravo kad je to čula. Ali mi smo se tada zezale. Nije bilo ništa ozbiljno - prisetila se ona kako je u razgovoru sa Divnom u TV formatu "Akademija debelih" progovorila o tome, pa je to dospelo i u javnost. 

Ovim komentarima, Zorica Marković je ponovo privukla pažnju javnosti na sebe, ali i na svoj odnos sa Jelenom Karleušom, čime je podstakla brojne rasprave među fanovima i pratiocima njihovih karijera.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading