PRIVATNI SNIMAK ZORICE MARKOVIĆ KRUŽI INTERNETOM: Pevačica napravila HAOS u restoranu, njena koleginica sve OCINKARILA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

03.08.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković otvorila je restoran, a kako otkrivaju izvori, provod je nezaboravan.

PRIVATNI SNIMAK ZORICE MARKOVIĆ KRUŽI INTERNETOM: Pevačica napravila HAOS u restoranu, njena koleginica sve OCINKARILA! (VIDEO)

Foto: ST/Nikola Mutić

Zorica Marković

Nakon otvaranja restorana pevačice Zorice Marković, na njenom profilu na društvenim mrežama pojavili su se snimci iz restorana koji prikazuju žurke koje traju do jutarnjih časova. Mnoge poznate ličnosti, uključujući Rada Manojlović, Vesnu Vukelić Vendi, Zoricu Brunclik, Desingerica kao i mnoge druge koleginice, redovno dolaze da se provode kod Zorice.

Na snimcima se može primetiti kako poznate ličnosti uživaju u provodu, pevajući hitove i družeći se sa Zoricom i ostalim gostima. Atmosfera je uvek vesela i opuštena, dok se gosti zabavljaju uz dobru muziku i ukusnu hranu.

 

 


Jedna od zanimljivih informacija je da prisutni gosti uvek ostavljaju veliki bakšiš, što dodatno potvrđuje da su zadovoljni uslugom i provodom koji im restoran Zorice Marković pruža. Ova gesta pokazuje da su gosti spremni da nagrade vrhunsku uslugu i dobro raspoloženje koje ih dočeka u restoranu.

 

 

- Zorica je jedan od najvećih žena koje sam ja upoznala, pre svega je jedna velika ljudina, čovek! Kada mi je bilo najteže, ona je bila tu za mene i pomogla mi kada sam bila na dnu. Bakšiša je bilo onoliko i znam koliko se ona kao domaćin trudi da svima ugodi, što se kaže i iće, i piće, i provod - govore na društvenim mrežama komentari. 

 

 


Zorica Marković, kao vlasnica restorana, pokazuje izuzetnu energiju i posvećenost svojim gostima, često se pridružujući njihovoj zabavi i pevajući sa njima. Njen entuzijazam doprinosi pozitivnoj atmosferi i čini da se gosti osećaju kao kod kuće.

Ovi snimci su privukli pažnju javnosti i pokazali da restoran Zorice Marković postaje omiljeno mesto za provod među poznatim ličnostima, ali i svim ljubiteljima dobre zabave. Uz vrhunsku uslugu, sjajnu atmosferu i nezaboravne provode, nije iznenađenje što restoran privlači pažnju mnogih.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading