OPA, PRIVATNE FOTOGRAFIJE SVE DOKAZALE! Evo kako zapravo Maja Berović provodi vreme u Crnoj Gori! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.08.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se saznalo!

OPA, PRIVATNE FOTOGRAFIJE SVE DOKAZALE! Evo kako zapravo Maja Berović provodi vreme u Crnoj Gori! (FOTO)

Foto: Instagram.com/Aleksa Balašević

Naša poznata pevačica Maja Berović leto provodi radno, ali uspeva da pronađe i trenutke za opuštanje i uživanje. Maja se trenutno nalazi na primorju, gde se njeni nastupi odvijaju s velikim uspehom, ali je odlučila da na kratko uspori i posveti vreme sebi.

U tom duhu, Maja je odlučila da podeli sa svojim obožavateljima jednu veoma privlačnu fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu. Ova fotografija ističe njenu zategnutu i atraktivnu figuru, a zanimljiv print na kupaćem kostimu dodatno doprinosi celokupnom dojmu. Ipak, najviše pažnje na slici privlači tetovaža pištolja koju Maja ima na intimnom delu svog tela. Ovaj detalj, pored njenog savršenog izgleda, dodatno je zaintrigirao publiku i izazvao brojne komentare na društvenim mrežama, a pevačicinu objavu je za kratko vreme pogledalo nekoliko hiljada ljudi. Komentari oduševljenja nisu prestajali da se nižu.

U međuvremenu, Maja je i dalje u centru pažnje tokom svojih nastupa u Crnoj Gori, gde je interesovanje za njene performanse izuzetno veliko. Za njene koncerte se često traži karta više, što je potvrda njenog velikog uspeha i popularnosti među obožavateljima. Bez obzira na radnu dinamiku i uspešne nastupe, Maja Berović očigledno izuzetno uspešno uspeva da pronađe ravnotežu između profesionalnih obaveza i uživanja u letnjim radostima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading