ALEKSANDRA OPELJEŠILA CARA, PA MU USKRATILA SVAKI KONTAKT SA ĆERKOM: Ne može ni da vidi dete, traži stručnu pomoć!

Autor:

Zabava

22.07.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car besan kao ris zbog Aleksandrinog ponašanja.

ALEKSANDRA OPELJEŠILA CARA, PA MU USKRATILA SVAKI KONTAKT SA ĆERKOM: Ne može ni da vidi dete, traži stručnu pomoć!

Foto: youtube.com/pink.rs

Filip Car gostovao je u emisiji "Premijera - Vikend specijal", gde je nikad surovije opleo po bivšoj izabranici i majci svog deteta, Aleksandri Nikolić, sa kojom je nedavno raskinuo. On je priznao da je slobodan čovek i spreman za upoznavanje one prave, sa kojom će provesti život, a Aleksandri sprema i prijavu:

- Ja sam sad slobodan čovek i sve radim transparentno, da mi se sad svidi neka devojka ja bih ušao vezu sa njom. Jedva čekam da nađem neku normalnu devojku u koju ću se zaljubiti i koju ću zavoleti, ja sam željan ljubavi i pažnje - priznao je Car, pa se osvrnuo na komentare da o detetu ne vodi računa:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Filip Car

 

- Aleksandra Nikolić sa mnom nikada nije potrošila ni jedan dinar, u taj stan koji smo uređivali nije dala ni jedan evro, niti je bila tražena da daje bilo šta. Od porodilišta i svega što se tiče dohrane, nikada nije ni jedan dinar dala. Prošle nedelje sam joj poslao 500 evra, isto tako i pre neki dan sam poslao pare preko njene sestre. Prošlo je već preko mesec dana kako nisam video dete i ja ti ne mogu opisati kakav je to osećaj. Ako se bude i dalje klošarila, ja idem pravnim putem, hoću da mi se definiše sve, alimentaciju ću plaćati pet puta veću. Ne mogu da dozvolim da ljudi pričaju da sam se ja odrekao svog deteta, ja ću za svoje dete poginuti ako treba. Tražim viđanje koje će se odrediti i da ja sa njom mogu da imam neki kontakt. Ona je rekla da ne dozvoljava da ja dolazim u njen stan, ne razumem šta treba njena majka negde u Krnjači da mi dovede dete da ga vidim na pola sata. Moj otac je izgubio nogu i bio je u bolnici bukvalno na samrti, ima ugrađen stent, on mi je rekao da je mogao umreti da ne vidi svoju unuku. Šta ja da kažem posle toga kad ona ne želi da dovede svoje dete u Hrvatsku.

Republika

Foto: ATA Images, Zadruga/official

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading