PUKLA TIKVA! Stefan Karić RASKINUO sa devojkom - pojavio se ŠOK-DOKAZ!

Autor:

Zabava

12.08.2024

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić se odao!

PUKLA TIKVA! Stefan Karić RASKINUO sa devojkom - pojavio se ŠOK-DOKAZ!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Prethodne nedelje bivši takmičar popularnog rijaliti-programa "ZadrugaStefan Karić proveo je nezaboravno leto na prelepom španskom ostrvu Ibica. Karić je boravak na ovom luksuznom ostrvu podelio s pratiocima na društvenim mrežama, gde je objavljivao fotografije i video-snimke sa plaža, restorana i žurki. Njegova Instagram priča bila je ispunjena slikama prelepih zalazaka sunca, kristalno čistog mora i uzbudljivih avantura, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

Međutim, ono što je mnogima promaklo jeste da je Stefan Karić odlučio da obriše sve fotografije sa svojom sada već bivšom devojkom Andreom Bogdanović sa svog Instagram profila. Ova promena na njegovom profilu izazvala je brojne spekulacije među fanovima, a mnogi su se zapitali šta je dovelo do ovog poteza.


Ova vest izazvala je veliku pažnju javnosti, posebno zbog činjenice da su Stefan i Andrea važili za jedan od najpopularnijih parova iz "Zadruge". Mnogi fanovi su izrazili svoje iznenađenje i razočaranje ovim obrtom događaja, dok su drugi pokušavali da spekulišu o mogućim razlozima za ovakvu odluku.

Pojedini mediji su spekulisali da je mogući razlog za brisanje fotografija sa Instagrama sa Andreom to što je njihova veza doživela krah, dok su drugi tvrdili da je ovo samo jedan od poteza u nizu koji ukazuju na mogući raskid. Ipak, ni Stefan ni Andrea nisu javno komentarisali ovu situaciju, ostavljajući fanove u neizvesnosti i spekulacijama.

I dok je Stefan Karić uživao na Ibici, njegovi pratioci su sa nestrpljenjem očekivali svaku novu objavu, pokušavajući da dokuče šta se zaista dešava u njegovom ljubavnom životu. Njegove avanture na ovom prelepom ostrvu sigurno će ostati upamćene kao nezaboravno leto, a šta će se dešavati u njegovom emotivnom životu, ostaje da vidimo u narednom periodu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading