STIGLE JEZIVE VESTI IZ CRIKVENICE O FILIPU CARU: Svi se pitaju gde se sada nalazi, stiglo ZVANIČNO SAOPŠTENJE o ISHODU!

Autor:

Zabava

03.08.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car je hitno morao da se oglasi zbog informacije o njegovoj navodnoj smrti.

STIGLE JEZIVE VESTI IZ CRIKVENICE O FILIPU CARU: Svi se pitaju gde se sada nalazi, stiglo ZVANIČNO SAOPŠTENJE o ISHODU!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nakon dramatičnih vesti koje su proširile društvene mreže o navodnoj smrti Filipa Cara, javnost je bila u šoku. Međutim, ubrzo je stigla zvanična informacija koja je razvejala sve sumnje i spekulacije.

Foto: instagram.com/filip_car_capo_ck

Filip Car Instagram

 

Prema informacijama koje su se proširile društvenim mrežama, Filip Car je navodno izgubio život usled utapanja u moru. Navodno, policija je primila dojavu da je Filip pao sa usidrene jedrilice na otoku Ugljanu i da se utopio. Međutim, Filip je odmah reagovao i demantovao ovu vest putem svog storija na Instagramu.

Sutomišćica, policija je novać zaprimila dojavu kako je oko 1 sat nakon ponoći na otoku Ugljanu u mestu Sutomišćica, Filip Car s usidrene jedrilice pao u more i utopio se - glasila je informacija koja se proširila društvenim mrežama, nakon čega je on objavio stori i poručio sledeće:

Republika

Foto: Instagram.com

Pojavila se vest da se Filip Car utopio

 

1.000 poruka od jutros, ne sekirajte se, ne umire ovakva strvina tako lako - napisao je Filip Car i time demantovao da se bilo kakva nesreća dogodila njemu.

Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, ali i podigla prašinu o širenju lažnih informacija putem društvenih mreža. Mnogi su izrazili olakšanje nakon što je Filip Car demantovao vest o svojoj smrti, dok su drugi osudili one koji su plasirali ovu lažnu informaciju.

Iako je ova lažna vest izazvala veliku pažnju i uznemirenost javnosti, Filip Car je uspeo da demantuje sve spekulacije i pokaže da je živ i zdrav. Ovaj slučaj takođe je podsetio na važnost provere informacija pre njihovog širenja, kako bi se izbegle nepotrebne panike i dezinformacije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading