JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ I CECIN BIVŠI OTKRILI POL BEBE! Njihovoj sreći nema kraja! Evo šta se dešavalo na slavlju! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.08.2024

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su se Ceca i Bogdan rastali 2022. godine, Anastasija nije krila koliko joj je biznismen drag, još dok je bio deo njenog majčinog života.

JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ I CECIN BIVŠI OTKRILI POL BEBE! Njihovoj sreći nema kraja! Evo šta se dešavalo na slavlju! (FOTO)

Foto: Shutterstock, instagram.com/jovana.ljubisavljević

Ugostitelj Bogdan Srejović i bivša misica i učesica rijalitija "Zadruga" Jovana Ljubisavljević, par koji je obećao večnu ljubav jedno drugom, nedavno je potvrdio vesti da će uskoro postati roditelji, a sada su potvrđene pretpostavke da čekaju dečaka! 

Oni su na otkrivanju pola bebe zajedno sa kumovima dragim ljudima saopštili da će postati roditelji dečaka, pa njihovoj sreći sada nema kraja. 

Foto: Instagram printsceen

Jovana i Bogdan čekaju dečaka

 

Pre ovoga, Jovana je na svom Instagram profilu objavila fotografiju ultrazvuka, najavljujući dolazak novog člana porodice Srejović. Ova lepa vest izazvala je reakciju Anastasije Ražnatović, ćerke pevačice Svetlane Cece Ražnatović koja je svojevremeno sa Bogdanom bila u vezi.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović

 

Iako su se Ceca i Bogdan rastali 2022. godine, Anastasija nije krila koliko joj je biznismen drag, još dok je bio deo njenog majčinog života. S obzirom na to da su Ceca i Bogdan zadržali prijateljski odnos nakon raskida, Anastasiji je među prvima lajkovala Jovavinu današnju objavu o dolasku prinove.

Foto: Tanjug/Marko Djoković, Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Anastasija i Ceca Ražnatović, Bogdan Srejović

 

Reakcija mlade Ražnatovićeve na srećne vesti bila je iskrena i puna emocija, jasno pokazujući da su Cecine reči nakon raskida sa Bogdanom bile iskrene.

Više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života - istakla je pevačica nakon raskida sa Srejovićem.

Podsećanja radi, Jovana Ljubisavljević, bivša misica i učesnica rijalitija "Zadruga", nedavno je stupila u brak sa ugostiteljem Bogdanom Srejovićem, a danas je putem društvene mreže Instagram potvrdila da je u četvrtom mesecu trudnoće, o čemu je Republika nedavno ekskluzivno pisala.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading