NEĆETE VEROVATI KAKO IVA GRGURIĆ IZGLEDA NAKON NOVE OPERACIJE! Muškarcima se ova promena neće dopasti! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.08.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Grgurić pokazala kako izgledaju njene grudi nakon nove korekcije.

NEĆETE VEROVATI KAKO IVA GRGURIĆ IZGLEDA NAKON NOVE OPERACIJE! Muškarcima se ova promena neće dopasti! (FOTO)

Foto: Shutterstock, ST/B. Jovanović

Nakon što se proslavila učešćem u rijalitiju "Zadruga" i osvojila prvo mesto, Iva Grgurić se povukla iz javnosti i posvetila promeni svog života. Iva je odlučila da više vremena posveti treninzima, ali nije tajna da je imala i estetske korekcije kako bi promenila svoj fizički izgled. Nedavno je odlučila da još jednom ode pod nož, ovoga puta kako bi smanjila grudi, a rezultate je nedavno pokazala pozirajući u minijaturnom bikiniju.

Ona je istakla da je posvećena treninzima i odlučila je da napravi drastične promene na svom fizičkom izgledu. Iva nije krila da je imala estetske korekcije, koje su joj donele potpunu tranformaciju.

 

Nedavno je starleta otkrila da je rešila da smanji svoje grudi, a kao razlog navela je da je preterala sa silikonima. Iva je istakla da se oseća dobro, ali je odlučila da smanji svoje grudi, koje su uvek bile u prvom planu. Ona je istakla da je donela odluku sama, ali da je imala podršku svoje majke tokom ovog procesa.

- Osećam se kao da sam krenula na kafu, a ne na smanjivanje grudi. Povela sam predivnu majku sa sobom kao podršku koja mi generalno ne treba, jer se osećam dobro. Ovo mi je neki put već da radim grudi, malo sam preterala uvek je u prvom planu to - rekla je Iva za Blic, a onda otkrila da je na odluku došla sama.

Starleta ne krije da ima naporne treninge da bi održala vitku liniju, a sada je fotografijama u bikiniju napravila totalnu pometnju na društvenim mrežama. Isklesani trbušnjaci i istrenirane noge bili su u prvom planu, a mnogi su zaključili da joj manje grudi mnogo bolje stoje. Ipak, postoje oni (uglavnom muškarci), kojima nedostaje njeno bujno poprsje, o čemu je Iva nekada govorila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading