MATIJA RADOŠEVIĆ ALARMIRAO NADLEŽNE ORGANE ZBOG BIVŠE: Morao da zaštiti svoju porodicu, Mariji stigla TUŽBA!

Autor:

Zabava

09.08.2024

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Radošević odlučio da pređe sa reči na dela, pa bivšoj devojci poslao tužbu.

MATIJA RADOŠEVIĆ ALARMIRAO NADLEŽNE ORGANE ZBOG BIVŠE: Morao da zaštiti svoju porodicu, Mariji stigla TUŽBA!

Foto: Facebook/Matija Radosevic, Instagram/mudresha

Kako je Republika juče prva pisala, naša poznata influenserka Marija Mudreša optužila je bivšeg partnera, fitnes trenera i modela, Matiju Radoševića, za nasilje. Kako je navela, on ju je pretukao dok je bila trudna, zbog čega je izgubila bebu. On se oglasio za naš portal, te naveo da je ovo laž, kao i da će tužiti Mariju.

Iako su mnogi sumnjali u njegove reči, Matija se sada oglasio putem svog Instagram profila, gde je obelodanio detalje tužbe, pa svima saopštio da je ovo samo jedan u nizu pravnih koraka koje je preduzeo, kako bi zaštitio sebe, ali i kompletnu porodicu:

- Preduzeo sam prvi u nizu pravnih koraka radi zaštite sebe i svoje porodice - napisao je Matija na svom Instagram profilu.

 

 

Podsećanja radi, njegova bivša partnerka dala je izjavu za Republiku, gde je navela da nije njegova jedina žrtva.

- Pre dva meseca mi je bio u stanu i razbio mi vrata. On je prvo bio slomljen ceo i van sebe, valjao se po podu i udarao laktom gde je stigao. Zvao je majku i oca, zvao je bivše devojke da priča kako smo sve iste. Posle je uzeo da puši travu jer mu je to izduvni ventil. U svakom slučaju, nismo se svađali. Kad je došao kod mene, bio je normalan i posle pet minuta je dobio prebačaj i počeo da histeriše. Krenula je svađa i rasprava. Metalnom šipkom je pokušao da me udari, ima probleme sa agresijom. Onda posle toga priča kako treba da ide na lečenje i kod psihologa. To su jedini prebačaji. Ja sam na terapiji zbog njega jer imam panične napade i probleme sa srcem.

- Laktom mi je pre dva meseca slomio vrata i ležala sam u ćošku sobe posle toga sve vreme. Hteo je da zove Hitnu pomoć, zvao je i majku, imam terapiju, kao što sam rekla, i počela sam da se gušim. Nešto kasnije se smirio kad sam to rekla i pustila sam ga da prespava tu. Pričali smo kad je ujutru ustao jer sam morala da se selim odatle. Došao mi je brat i hteli smo da nađemo rešenje kako da ta vrata popravimo. Posle par dana je došao  je on sam sa majstorom, imam sve to u fotografijama. Poslao mi je pare za ta vrata posle. Tu smo završili svaki kontakt i tada sam ga blokirala. Posle je napravio novi profil i pisao je, kulirala sam ga jer nisam htela bilo kakvu komunikaciju.

- Neću sebe da predstavljam kao sveticu jer sam i ja njega vređala. U mejlovima koje on sigurno čuva svašta sam mu pisala, ali je svaka njegova akcija dobila moju reakciju. Imam poruke od devojaka koje je ranije maltretirao. On ima problem sa agresijom, sa roditeljima nema nikakav odnos. Recite mi samo ko će takvu osobu da trpi. To je jeziva situacija.

- On priča da sam na lekovima, a napade panike sam dobila zbog njega. Još jedna bitna stvar. U jednoj tererani je dobio otkaz jer je devojci udario šamar. To ga pitajte i ako bude hteo da dolazi da daje video-intervju. Ta devojka se zove Teodora, ali ne mogu da se setim koja teretana je u pitanju. Ima još detalja horora. Dve devojke koje su javne ličnosti je pretukao, znam imena, ali nikada bez njihovog pristanka ne bih javno izgovorila. Imale su podlive, dečko je nasilnik i treba mu pomoć - ispričala je ona za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading