MAJKA MATIJE RADOŠEVIĆA PROGOVORILA: Procurila privatna PREPISKA koja otkriva šta se dešava u jeku SKANDALA sa Marijom Mudrešom!

Autor:

Zabava

09.08.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matija Radošević otkrio poruku koju mu je poslala majka.

MAJKA MATIJE RADOŠEVIĆA PROGOVORILA: Procurila privatna PREPISKA koja otkriva šta se dešava u jeku SKANDALA sa Marijom Mudrešom!

Foto: Instagram.com

Fitnes trener i model Matija Radošević našao se u epicentru skandala sa influenserkom i tiktokerkom Marijom Mudrešom, koja ga je optužila da ju je navodno tukao i maltretirao tokom njihove ljubavne romanse. 

Marija je iznela krupne i teške optužbe da je zbog Matije izgubila bebu, jer je bio nasilan, da je razvaljivao vrata, a u sve je umešala i nadovno njegove bivše devojke, prema kojima je bio isto nastrojen. 

Foto: Printscreen/TikTok/mudresha, Printscreen/Instagram/god_physique_

Matija Radošević i Marija Mudreša

 

Matija je za Republiku otkrio da je Mariju tužio i da je ceo slučaj predat sudu i advokatskom timu, a potom izjavio:

- Devojka će biti tužena. Pokreće se postupak. Glupost obična od strane ženske osobe, ali dobro. Smešno mi je. Verovatno jer mi raste profim i radim posao jako. Očigledno sujeta neka postoji - započeo je Matija, pa nastavio:

- Sa devojkom nemam dodira, niti sam u vezi jako dugo. Blokirana mi je. Na lekovima, psihički obolela i to je to. Klasično bih nazvao to mržnja prema drugom. Ali, ne brinite, imam zako u porodici i tužiću je. Saznao sam i ja sad sve - zaključio je Radošević za Republiku.

Sada se oglasila i Matijina majka, koja mu je odgovorila preko Instagram storija i pružila mu podršku u teškom trenutku. On je to podelio sa svojim pratiocima na Instagramu i napisao ,,Majko moja" i stavio emotikon crvenog srca. 

Republika

Foto: Instagram.com

Matija Radošević Instagram

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading