KARLEUŠA TRAŽI KREDIBILITET KROZ CECU! Vojaž PONIZO Jelenu, pa udario nisko - čeka se HITNO oglašavanje pevačice! (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.08.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihajlo Veruović Vojaž žestoko potkačio pevačice.

KARLEUŠA TRAŽI KREDIBILITET KROZ CECU! Vojaž PONIZO Jelenu, pa udario nisko - čeka se HITNO oglašavanje pevačice! (VIDEO)

Foto: F.S./ATAImages

Mladi reper Mihajlo Veruović poznatiji kao Vojaž nedavno je ušao u žestok klinč sa starijim kolegama poput Jelene Karleuše,Tanje SavićSeke Aleksić, ali i mnogih drugih, zbog svog komentara. Međutim, ono što je privuklo veliku pažnju jeste duet s Cecom Ražnatović "Muškarčina", a Jelena Karleuša imala je žestokog komentar. 

- Mislim da je taj duet nešto najgore što se ikad snimilo u našoj zemlji. Ne znam da li si očekivao ovakav odgovor. Ja nisam žena koja kalkuliše, kažem ono što mislim. I to licemerje kolega koji govore za nešto da je fantastično, a nije... Nikad nisam bila takva. Zato na kraju imaš ono: "I evo je, posle svega..." Ali, šta ću... -  rekla je Jelena.

Foto: Printskrin/RTV PINK, ST/Dragan Kadić, ATA Images

Jelena Karleuša o duetu Cece Ražnatović i Vojaža

 

Sada je Vojaž imao sočan komentar, te je za jednu crnogorsku televiziju dao intervju u kom je istakao i potkačio pevačice i njihov kredibilitet. 

- Uopšte ne želim da komentarišem to i da njima dajem kredibilitet jer postoji verovatnoća da kredibilitet koji su izgubili traže kroz moj ili Cecin komentar - poručio je Vojaž, pa nastavio:

- Do juče su oni 20 godina nastupali, radili, a sada su se pojavili novi klinci, koji su im uzeli termine, koji imaju dosta jednostavniji pristup poslu, a prave dobre žurke. Samo se nadam da neće praviti iste greške, kada dođu novi klinci, već da ćemo ih pogurati, jer na njima svet ostaje - rekao je Vojaž za TV E. 

Ceo snimak možete pogledati u nastavku:

 

@adelamulic_ VOYAGE ODBRUSIO KOLEGAMA ZBOG DUETA SA CECOM: Mnogi koji su izgubili kredibilitet traže ga kroz moj ili njen komentar Poznati izvođač Mihajlo Veruović poznatiji kao Vojaž nedavno se našao na meti kritika od strane pojedinih kolega poput: Karleuše, Tanje Savić i drugih koji su negativno reagovali na njegov duet sa balkanskom zvijezdom Svetlanom Cecom Ražnatović. Njihova pjesma za kratko vrijeme pobrala je velike simpatije kod publike i broji 17 miliona pregleda na YouTubu, pa je tim povodom reper odlučio da pošalje jasnu poruku. “Ne želim da to komentarišem niti da njima dajem bilo kakav kredibilitet, jer postoji vjerovatnoća da su oni svoj kredibilitet izgubili i traže ga kroz moj ili Cecin komentar. Razumem ja to, do juče su oni sa dvadeset godina nastupali, uzimali ogromne količine novca i sada su se pojavili neki novi klinci koji njima uzimaju te termine za nastupe, koji imaju jednostavniji pristup poslu a prave isti kvalitet žurke”, zaključuje Vojaž.#voyage #foryoupage #viralvideo #estrada #nastupipoznatih #cecaraznatovic #viralvideo #vojaž #crnagora #budva ♬ original sound - adelamulic_

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading