ALEKS NIKOLIĆ ŠOKIRALA NOVIM POTEZOM! Pobednica "Zadruge" konačno presekla, a sada SVE OBJAVILA JAVNO!

Autor:

Zabava

07.08.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka promenila lični opis!

ALEKS NIKOLIĆ ŠOKIRALA NOVIM POTEZOM! Pobednica "Zadruge" konačno presekla, a sada SVE OBJAVILA JAVNO!

Foto: printscreen/youtebe.com

Bivša rijaliti zvezda Aleksandra Nikolić ostala je upamćena po brojnim ljubavnim turbulencijama i aferama tokom svog učešća u sezonama "Zadruge 4", "Zadruge 5" i "Zadruge 6", dok je istovremeno radila kao hostesa u jednom popularnom noćnom klubu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleks Nikolić

U tim danima, Aleksandra je u rijalitiju govorila da je njen posao bio da sedi sa gostima i zajedno s ostalim devojkama doprinosi prodaji što većeg broja pića, što su mnogi zadrugari sumnjali. Spominjalo se čak i da je bila hapšena u Turskoj, što je dodatno pogoršalo odnose među učesnicima, koji su često komentarisali i sugerisali da se bavi najstarijim zanatom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleks Nikolić

Međutim, čim je rijaliti završio, Aleksandra je odlučila da se distancira od svog prethodnog imidža i napravi drastične promene u svom izgledu. Od osobe koju smo mogli videti u rijalitiju više nije bilo ni traga. Prvo je promenila boju i dužinu kose, potom je istetovirala obrve, sredila zube i napumpala usne. No, njene promene tu nisu stajale.

Foto: instagram.com/alex_mima

Aleks Nikolić

Aleks je sada sve svoje fanove iznenadila novom posetom salonu, gde je iz crne kose ponovo postala plavuša, ali ovoga puta je u pitanju bila medna, a ne platinasta nijansa, koja joj je nekada bila njen zaštitni znak.

Ova nova promena boje kose dolazi kao poslednji u nizu transformacija koje su pratile njen put od rijaliti zvezde do osobe koja nastoji da se redefiniše i ostavi burnu prošlost iza sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading