ALEKS NIKOLIĆ VIŠE NIJE SAMA! Procurili PRIVATNI SNIMCI bivše pobednice rijalitija - KONAČNO PRONAŠLA MIR!

Autor:

Zabava

28.07.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi oduševljeni!

ALEKS NIKOLIĆ VIŠE NIJE SAMA! Procurili PRIVATNI SNIMCI bivše pobednice rijalitija - KONAČNO PRONAŠLA MIR!

Foto: instagram.com/printscreen

Košarkaška reprezentacija Srbije poražena je od američkog drim-tima na otvaranju Olimpijskih igara rezultatom 110-84.

"Orlovi" su, uprkos rezultatu, fenomenalno ušli u meč. 

Foto: instagram.com/alex_mima

Leona

Meč je pratila i Aleksandra Nikolić sa ćerkom Leonom, a emotivne kadrove svoje sestre i Leone je podelila sa fanovima putem društvene mreže Instagram. Čini se da je bivša pobednica "Zadruge" rešila da vaspitava ćerku od malih nogu i uči je pravim stvarima. Srbija je svakako zemlja košarke, a mlada mama od samog starta gradi ćerkin sistem vrednosti.

Foto: instagram.com/alex_mima

Leona sa tetkom

Podsećamo, Aleks nije u dobrim odnosima sa ocem svog deteta, Filipom Carem, što je nedavno i potvrdila, a tada je iznela i da više nije sama.

- Rekla sam mu da me ne uznemirava, imam nekoga u životu, ova agonija mi ne treba! Dete može da vidi kada hoće, a zvala sam ga, nisam ni znala da se uključio u emisiju - pročitao je Darko Aleksandrinu poruku, na koju se Marinkovićeva nadovezala i uputila joj javnu podršku.
- Ja je podržavam u ovome. Nisi neko ko je trebao da se vodi tim stvarima, ja to za tvoje dete nikada nisam rekla, žao mi je što sam ja za Filipa nezamenljiva. Drago mi je što si pronašla svoju sreću, ne želim ni ja da budem deo ovog cirkusa, ali šta ću, moram. Devojka je shvatila da on bez mene ne može. Naš odnos je bio bolestan i bilo je tu svega i svačega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading