JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ POTVRDILA DA JE U DRUGOM STANJU: Podelila radosne vesti, pa pokazala TRUDNIČKI STOMAK!

Autor:

Zabava

07.08.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigle srećne vesti iz doma Jovane Ljubisavljević.

JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ POTVRDILA DA JE U DRUGOM STANJU: Podelila radosne vesti, pa pokazala TRUDNIČKI STOMAK!

Foto: Shutterstock, instagram.com/jovana.ljubisavljević

Jovana Ljubisavljević, bivša misica i poznata učesnica rijalitija, nedavno je stupila u brak sa Bogdanom Srejovićem, ugostiteljem i bivšim partnerom Svetlane Cece Ražnatović. Njihovo venčanje je održano u manastiru Gračanica, a slike sa crkvenog venčanja su podelili na društvenoj mreži Instagram. Jovana je za ovu svečanu priliku odabrala skromnu i svedenu venčanicu, ističući svoj jedinstveni stil i eleganciju, što je privuklo pažnju javnosti i donelo novu notu tradicionalnom venčanju.

Jovana Ljubisavljević je u drugom stanju, ali par je želeo da čuva ovu informaciju od javnosti sve do četvrtog meseca trudnoće. Izvor blizak paru otkriva da su presrećni zbog trudnoće i da Jovana želi da ostvari ulogu majke. Ova vest je izazvala dodatnu pažnju javnosti i fanova, koji sa nestrpljenjem očekuju potvrdu ove lepe vesti od samog para.

Jovana je sada ovu informaciju, o kojoj je Republika prva pisala, podelila putem Instagrama i svima potvrdila da je u drugom stanju:

- Ljubav rađa ljubav - napisala je Jovana Ljubisavljević i potvrdila da je u drugom stanju.

 

 

Emotivne fotografije raznežile su brojne fanove, koji su odmah čestitali i pružili podršku budućim roditeljima, koji ne mogu da dočekaju svoje prvo zajedničko dete.

- Hvala svima od srca na čestitkama, divnim željama, lepim rečima... Trudimo se svima da odgovorimo, ali to postaje nemoguće misija. Volimo vas - napisala je Jovana na Instagram profilu nekoliko dana nakon venčanja sa Bogdanom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading