CAREVA BIVŠA PREVARENA, PA OTKRILA SVE DETALJE AFERE: Objavljeno njeno OPROŠTAJNO PISMO!

Autor:

Zabava

04.08.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški progovorila o skandalu koji joj se desio!

CAREVA BIVŠA PREVARENA, PA OTKRILA SVE DETALJE AFERE: Objavljeno njeno OPROŠTAJNO PISMO!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Rijaliti zvezda i bivša devojka Filipa Cara, Mina Vrbaški i njen veoma buran ljubavni život ponovo su tema broj jedan u medijima. Nakon što je javnost saznala da je Mina raskinula sa svojim dečkom, usledile su brojne spekulacije o razlozima njihovog raskida.

Foto: instagram.com/mina vrbaski

Minu Vrbaški prevario dečko

 


Mina je izazvala veliku pažnju javnosti kada je obrisala sve objave sa bivšim dečkom, a dodatnu pažnju privukli su navodi da je on navodno prevario popularnu rijaliti učesnicu. Međutim, Mina je rešila da se oglasi povodom ovih navoda.

- Moralala sam da se oglasim iako sam rekla da ne želim da komentarišem ništa. Ništa ružno neću reći jer ja u mnoge stvari ne verujem, a da li se to desilo ili ne, to niko ne zna. Znam da smo mi imali dve godine zaista isuviše lepih trenutaka i kada bih nešto ružno rekla, bilo bi kao da pljujem po sebi - istakla je Mina.

Foto: Instagram.com

Mina Vrbašk i Instagram story

 

- Dakle, ostavljam ovu temu po strani i samo vremenu dajem priliku da pokaže šta je i kako. Sve što je suđeno to se i desi, što nije, tako valjda mora da bude. Ne želim više ni reč o svom privatnom životu, a kamoli o meni dragim ljudima. 


Mina je takođe zahvalila onima koji poštuju njenu odluku, istakavši: "Hvala svakome ko će da me ispoštuje i ništa ne pita, a onim dušmanima, ma njima ne mogu čak ništa ni da poželim."

Iako je Mina odlučila da se povuče iz javnosti kada je reč o njenom privatnom životu, njeni postupci i izjave i dalje izazivaju veliku pažnju i komentare na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading