ANA ĆURČIĆ ZAVRŠILA U BOLNICI, PROCURILA UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA! Fanovi preplašeni, bivša zadrugarka čeka REZULTATE!

Autor:

Zabava

30.07.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić zabrinula fanove!

ANA ĆURČIĆ ZAVRŠILA U BOLNICI, PROCURILA UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA! Fanovi preplašeni, bivša zadrugarka čeka REZULTATE!

Foto: ST/Dragan Kadić,ST/Nemanja Pančić

Ana Ćurčić, bivša nevenčana supruga Zvezdana Slavnića napravila je pravu pometnju svojim ulaskom u rijaliti "Zadruga 6". Ana se u rijalitiju suočila sa bivšim mužem i njegovom 20 godina mlađom ljubavnicom Anđelom Đuričić, sa kojom je raskinuo nedugo nakon što su oboje diskvalifikovani zbog nasilnog ponašanja.

Ono što joj gledaoci zameraju jeste da se po svom ulasku u "Imaginarijum" ostrvila na Anđelu, dok kako se čini Zvezdana štedi, iako je on imao veću odgovornost prema njenim emocijama.

Ćurčićka se u rijalitiju predstavila kao ekonomista i da je vlasnik kozmetičkog salona, a poznato je i da ima ćerku i sina iz prvog braka.

Ana je odlučila malo da se "povuče", pa nije toliko aktivna na društvenim mrežama, a danas je objavila uznemirujuću fotografiju iz bolnice, pa spomenula korona virus, koji ju je, po svemu sudeći, zadesio. Nije poznato stanje bivše zadrugarke, ali fanovi je zatrpavaju porukama, pokušavajući da saznaju nove detalje.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Ana Ćurčić

Podsećanja radi, kako smo saznajeli od izvora bliskom bivšoj zadrugarki, Iva se pre samo nekoliko dana porodila i postala majka devojčice, a porođaj je protekao u najboljem redu. Kako se dugo provlačila po medijima, Ana je odlučila da o ovome ne piše po društvenim mrežama, pa radosnu vest da je postala baka podelila je samo sa najbližim osobama i potrudila se da sve drži u strogoj tajnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading