NAKON INDI ZORAN MARJANOVIĆ UHVAĆEN SA DRUGOM ŽENOM! Umešana u slučaj Jeleninog UBISTVA, evo ko je ona (FOTO)

Autor:

Zabava

30.07.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U restoranu ostali do fajronta!

NAKON INDI ZORAN MARJANOVIĆ UHVAĆEN SA DRUGOM ŽENOM! Umešana u slučaj Jeleninog UBISTVA, evo ko je ona (FOTO)

Foto: ST/Tamara Pavišić, youtube/AmiG Show

Kompozitor Zoran Marjanović, kojem se sudi za ubistvo supruge i pevačice Jelene Marjanović, primećen je u jednom restoranu u tržnom centru u Borči u društvu porodične prijateljice i kume Vere Vukomanović. Prema rečima očevidaca, njih dvoje su se opušteno zabavljali, razgovarali i večerali, a iz restorana su izašli poslednji, nakon čega su nastavili razgovor.

Njih dvoje su se lepo zabavljali, pričali, smejali se, večerali... Iz restorana su izašli poslednji, do fajronta su razgovarali. Oduvek su oni bili bliski, ona je bila tu uz porodicu Marjanović, praktično je živela s njima u njihovoj porodičnoj kući u Borči, a sudeći po ovim fotografijama, Zoran i porodična kuma i dalje održavaju kontakt - kaže izvor Kurira i dodaje:

- Vera je živela u njohovoj kući dok su Marjanovićevi roditelji bili živi. Pošto su oni preminuli, kuća je zapuštena, sada tamo nema ni struje, a priča se da Marjanović i njegov brat žele i da je prodaju.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Zoran Marjanović uhvaćen s kumom u restoranu

 

Vera Vukomanović je inače svedok u slučaju ubistva pevačice "Granda", za koje se Zoran Marjanović sudi. Na prethodnom ročištu na koje je bila pozvana nije se pojavila, a kompozitor je izjavio da pretpostavlja da je to zbog promene adrese, te da je moguće da joj zbog toga nije stigao poziv od suda. Ipak, Vera je istakla da je redovno u kontaktu sa Zoranom, a da se na suđenju nije pojavila zbog povrede.

- Znam da je danas održano suđenje, ali ja nisam u stanju da dođem sama, povredila sam se i moram dosta da se odmaram, pritom mi je potrebna pomoć da bih došla, ali, akobogda, doći ću na sledeće suđenje. Sa Zoranom sam redovno u kontaktu - otkrila je ona za pomenute medije.

Podsećanja radi, kuma Vera je u februaru 2020. već dala iskaz, gde je detaljno govorila o danu kada je Jelena nestala, ali i o poslednjem razgovoru koji su vodile nekoliko minuta pre nego što je ubijena. Ona je svedočila o tome kako je dan proticao, kako je reagovala na vest da je Jelena nestala, kao i o tragovima koje je pronašla u kući Marjanovića.

Republika

Foto: Srpski telegraf

Ovo je kuma Zorana Marjanovića

- Zorica ima problem sa žuljevima na nogama pa sam htela da joj ih sredim, ali nisam mogla da pronađem nožić kojim joj je inače Jelena to radila. Pozvala sam je, pogledala sam kasnije, bilo je to u 16.42. Jelena je bila zadihana, rekla mi je gde je nožić i dodala: "Trčim, vidimo se kasnije" - prisetila se poslednjeg poziva kuma Marjanovića.

Ona je, detaljno govoreći kako je dan protiticao, ispričala da je ubrzo posle toga Vladimir ušao u kuću i unezveren im rekao da ga je zvao sin Zoran i da im je sopštio da je "Jeca nestala". Objasnila je kako je krenula potraga za nestalom pevačicom, u koju su se uključili svi članovi porodice, osim Zorice, koja je bila kod kuće, kao i da je ona otišla u policiju da prijavi nestanak, a da je potom u kući Marjanovića bila s Janom.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Vera Vukomanović, kuma Zorana Marjanovića

- Janina vaspitačica je bila tu, dete je zaspalo tek oko pet ujutru. Crtala je travu jer je govorila da se mama izgubila u travi - posvedočila je Vera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading