OTKRIVENI ŠOKANTNI DETALJI O ZDRAVSTVENOM STANJU ACE LUKASA: Pevač krije stravičnu istinu od javnosti!

Autor:

Zabava

30.07.2024

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas je napustio Urgentni centar, a evo sa čim se bori.

OTKRIVENI ŠOKANTNI DETALJI O ZDRAVSTVENOM STANJU ACE LUKASA: Pevač krije stravičnu istinu od javnosti!

Foto: ST/Dragan Kadić

Pevač Aca Lukas juče je hitno primljen u Urgentni centar zbog visoke temperature i drugih zdravstvenih tegoba. Prema informacijama, Lukas je imao temperaturu iznad 40 stepeni, kao i povišen nivo CRP. Nakon obavljenih pregleda, pevač je napustio Urgentni centar, a kako prenosi Informer, bori se sa problemima vezanim za bubrege i prostatu.

Nakon što je objavljeno da je Aca Lukas primljen u Urgentni centar, njegov menadžment je otkazao sve planirane nastupe. Koncerti će biti otkazani ili pomereni zbog pevačevog zdravstvenog stanja. Istakli su da se radi o visokoj temperaturi izazvanoj jakom prehladom, uz napomenu da je Aca u prethodnih 60 dana imao više od 30 nastupa, što je dovelo do pada imuniteta.

Republika

Foto: RTV Pink

Aca Lukas

 

Iako su detalji o Lukasovom zdravstvenom stanju još uvek ograničeni, njegovo hitno hospitalizovanje izazvalo je zabrinutost među fanovima. Pevač se već ranije suočavao sa zdravstvenim problemima, a sada se čini da se ti izazovi nastavljaju.

- Poštovani, u ime Aleksandra Vuksanovića i u ime Hype produkcije, obaveštavam vas da će koncerti Ace Lukasa u narednih nekoliko dana biti otkazani ili pomereni zbog njegovog zdravstvenog stanja. Svi sa nestrpljenjem očekujemo njegov brz oporavak i nastavak turneje. P. S. Da se ne bi spekulisalo, radi se o visokoj temperaturi, izazvanoj jakom prehladom jer je Aca u prethodnih 60 dana imao više od 30 nastupa i pao mu je imunitet - poručili su iz PR tima Ace Lukasa.

Iako je otkazivanje nastupa razočaralo mnoge fanove, reakcije na društvenim mrežama pokazuju veliku podršku pevaču u ovim teškim trenucima. Mnogi se nadaju da će Aca Lukas brzo ozdraviti i vratiti se na scenu, te ponovno oduševljavati publiku svojim nastupima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading