STARLETA SNIMALA VRELE FOKTE NA PLAŽI: Opet sama na Crnogorskom primorju, kao u JEKU AFERE njenog partnera i najbolje drugarice (FOTO)

Autor:

Zabava

29.07.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić sa decom prošetala rivom, od Pece Vijagre ni traga ni glasa.

STARLETA SNIMALA VRELE FOKTE NA PLAŽI: Opet sama na Crnogorskom primorju, kao u  JEKU AFERE njenog partnera i najbolje drugarice (FOTO)

Foto: printskrin instagram

Poznata ličnost iz javnog života Aleksandra Subotić trenutno boravi na odmoru u Bečićima sa svojom ćerkom i sinom, dok od njenog partnera Petra Raspopovića Pece nema traga ni glasa.

Kako prenose mediji, Aleksandra je prvo prošetala plažom sa svojom decom, a zatim je zakupila ceo prvi red ležaljki kako bi se opustila i uživala na suncu.

Takođe, primećeno je da se snimala, verovatno za svoje društvene mreže, deleći trenutke sa svojim pratiocima.

 


Inače, Aleksandra je svojevremeno priznala da je uspela da smrša čak 30 kilograma, ističući da je najdeblja bila za vreme toksične veze koja je uticala na njeno gojenje, posebno tokom boravka u rijalitiju. Ona je istakla da je uspela da izgubi navedenu težinu zahvaljujući podršci svoje majke Ljube, fitnes instruktorke.

Kada je ostala trudna sa svojim partnerom Petrom Raspopovićem, Aleksandra je promenila način ishrane po preporuci ginekologa koji joj je vodio trudnoću.

 

Lekar je bio zabrinut zbog njene težine i naglasio da je važno da dovede svoju liniju u red radi zdravlja svoje bebe i sebe. To je bio prelomni trenutak za Aleksandru, te je ozbiljno shvatila reči lekara i zahvaljujući podršci majke, uspela da promeni svoje navike ishrane.

Republika

Foto: Republika TV

Predrag Peca Raspopović imao je aferu s Majom Marinković

Podsećanja radi, domaća javnost bila je šokirana kada se saznalo da je pre par godina Maja Marinković preotela muža svojoj tadašnjoj drugarici Aleksandri Nikolić, koja je o ovom ljubavnom trouglu koji je šokirao naciju progovorila u "Zadruzi 6".

Ona je o Peci zvanom Vijagra tada pričala u najboljem svetlu ističući njegove manire.

Raspopović se posle svega pokajao i vratio Aleksandri, koja mu je oprostila prevaru.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading