NAŠA RIJALITI ZVEZDA PROŽIVELA PAKAO, A ONDA ZAVRŠILA NA OPERACIJI: Otkriveni svi detalji iz njenog žviota, MAJKA je digla sa mrtvke tačke!

Autor:

Zabava

28.07.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša poznata starleta otkrila kroz šta je sve prolazila prethodnih godina.

NAŠA RIJALITI ZVEZDA PROŽIVELA PAKAO, A ONDA ZAVRŠILA NA OPERACIJI: Otkriveni svi detalji iz njenog žviota, MAJKA je digla sa mrtvke tačke!

Foto: Instagram.com

Aleksandra Subotić, poznata po učešću u rijaliti programima, odlučila je da se posveti porodici nakon turbulentnog perioda u svojoj karijeri. Iako je njen život uglavnom praćen putem društvenih mreža, nedavno je privukla pažnju objavom fotografije sa letovanja.

U intervjuu za domaće medije Aleksandra je otvoreno govorila o svojoj borbi sa viškom kilograma, priznavši da je najveću težinu dostigla za vreme toksične veze. Tokom boravka u rijalitiju, težina joj je dodatno porasla, ali je odlučila da preduzme korake ka promeni. Aleksandra je čak išla i na operaciju, prebacivanja masnih naslaga u zadnjicu. 

 

- Imala sam čak 90 kilograma! Tih 30 kilograma nesreće lako sam izgubila zahvaljujući mojoj majci Ljubi - istakla je Aleksandra za Informer, naglašavajući podršku koju je dobila od svoje majke.


Ključni momenat u Aleksandrinoj borbi sa viškom kilograma bio je njen period trudnoće sa verenikom Petrom Raspopovićem. Ginekolog koji ju je vodio tokom trudnoće ukazao joj je na značaj zdrave ishrane za nju i bebu, što je bio prelomni trenutak u njenom životu.

- Počela sam zdravo da se hranim po preporuci ginekologa. Ozbiljno sam shvatila njegove reči i u pomoć pozvala majku Ljubu - otkrila je Subotićeva, ističući važnost podrške koju je dobila od svoje majke u tom periodu.

Nakon uspešnog gubitka kilograma, Aleksandra danas promoviše zdrav način života i samopouzdanje. Njena posvećenost zdravoj ishrani i vežbanju rezultirala je transformacijom koja je očigledna na fotografijama sa letovanja, gde je pokazala svoju novu figuru.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading