"IDEMO NA SUD ZBOG ĆERKE"! Aleksandra Nikolić UCENJUJE Filipa Cara?! "JADNO DETE, HOĆE PREKO NJEGA DA..."

Autor:

Zabava

24.07.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezive optužbe na račun bivše pobednice "Zadruge"!

"IDEMO NA SUD ZBOG ĆERKE"! Aleksandra Nikolić UCENJUJE Filipa Cara?! "JADNO DETE, HOĆE PREKO NJEGA DA..."

Foto: printscreen/pink

Aleks Nikolić i Filip Car

Filip Car nedavno je gostovao u emisiji "Premijera - Vikend specijal", gde je nikad surovije opleo po bivšoj izabranici i majci svog deteta, Aleksandri Nikolić, sa kojom je nedavno raskinuo.

On je priznao da je slobodan čovek i spreman za upoznavanje one prave, sa kojom će provesti život, a Aleksandri sprema i prijavu.

- Aleksandra Nikolić sa mnom nikada nije potrošila ni jedan dinar, u taj stan koji smo uređivali nije dala ni jedan evro, niti je bila tražena da daje bilo šta. Od porodilišta i svega što se tiče dohrane, nikada nije ni jedan dinar dala. Prošle nedelje sam joj poslao 500 evra, isto tako i pre neki dan sam poslao pare preko njene sestre. Prošlo je već preko mesec dana kako nisam video dete i ja ti ne mogu opisati kakav je to osećaj. Ako se bude i dalje klošarila, ja idem pravnim putem, hoću da mi se definiše sve, alimentaciju ću plaćati pet puta veću. Ne mogu da dozvolim da ljudi pričaju da sam se ja odrekao svog deteta, ja ću za svoje dete poginuti ako treba. Tražim viđanje koje će se odrediti i da ja sa njom mogu da imam neki kontakt. Ona je rekla da ne dozvoljava da ja dolazim u njen stan, ne razumem šta treba njena majka negde u Krnjači da mi dovede dete da ga vidim na pola sata. Moj otac je izgubio nogu i bio je u bolnici bukvalno na samrti, ima ugrađen stent, on mi je rekao da je mogao umreti da ne vidi svoju unuku. Šta ja da kažem posle toga kad ona ne želi da dovede svoje dete u Hrvatsku - naveo je Car.

Foto: ATA Images, Zadruga/official

Aleks i Car

Nakon ove njegove izjave mnogo prašine je podignuto u javnosti. Domaći mediji su saznli kako se na njihovom međuljudskom planu razvija čitava situacija. Ova poseta bivšem zadrugaru zapalila je društvene mreže, a stranica koja se bavi popularnim rijalitijem istakla je delove razgovora.

- Car: "E sad je Aleksandra odjednom vezana za majku, a iznajmljivala stan s Anom, samo da ne bude s njom u stanu! "
- Čuj to, traži mu 500 € da ode pedijatru.
- "Idemo na sud zbog ćerke".

- Dragi Filipe, tako je kada ulazis u vezu s njom zarad rijalitija... - stajalo je u opisu.

Foto: facebook.com/Zadruga - Pink.rs

Aleks i Car

"U pravu si Fiko. Iznajmljivala je stan da ne živi sa majkom a sad hoće tebi da je uvali u kuću. Nikako Fiko ne dozvoli to", "Opet je nagruvala usta! Da li ona sebe vidi, kao strašilo izgleda. Jadno to dete, preko njega hoće već da zarađuje i da ucjenjuje", "Čuj 500 evra, kojem to još detetu treba 500 evra za pregled", "Sad joj majka treba" - nizali su se komentari na mreži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading