NAPADNUT MIMA KARADŽIĆ! Glumac se SKINUO, pokazao čime raspolaže, a onda je dobio preko nosa od NJE!

Autor:

Zabava

28.07.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mima Karadžić napravio je opštu dramu na Instagramu zbog golišave fotografije!

NAPADNUT MIMA KARADŽIĆ! Glumac se SKINUO, pokazao čime raspolaže, a onda je dobio preko nosa od NJE!

Foto: R.Z./ATAImages

Mima Karadžić

Glumac Mima Karadžić (69) nedavno je otputovao u Firencu, a o svom boravku tamo oglasio se putem Instagram profila. Na objavljenoj fotografiji, bez majice, pokazao je da je i dalje u odličnoj formi, što je izazvalo mnogo pažnje među njegovim pratiocima.

U opisu fotografije, Karadžić je istakao lepotu Firence, nazivajući ceo grad umetnošću. Pohvalio je gradsku arhitekturu, koja je starija od njega, ističući da je inspirisan da zabeleži tu lepotu kroz svoje fotografije.

- Firenca je prelepa, celi grad je umetnost a i nešto je starija od mene ali… slikam ja nju pa onda i sebe u njoj - napisao je Mima u opisu objave.

 

 

Nakon objavljivanja, komentari pristalica nisu izostali. Bilo je različitih mišljenja - od pohvala do kritika. Dok je jedna gospođa napisala "Obuci se, budi pristojan", drugi su se divili Karadžićevoj formi, ističući da bi voleli da budu u tako dobroj kondiciji u svojim četrdesetim godinama.

- Kažu mi klinci u teretani: "Da mi je biti ko ti u četrdesetoj", a ja kažem: "Da mi je biti ko Mima kad budem u šezdesetoj", pohvalio ga je jedan muškarac.


Mima je očigledno ostavio utisak na mlađe generacije, jer je jedan muškarac pohvalio njegov izgled i rekao da bi voleo da bude u formi kao Mima kada dođe u šezdesete godine.

Mima Karadžić je još jednom pokazao da uživa u životu i umetnosti, inspirišući svoje pratioce i obožavaoce.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading