OPERISANA ANDREANA ČEKIĆ! Pevačica bila OZBILJNO UGROŽENA, pojavile se ŠOK FOTKE!

Autor:

Zabava

28.07.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon vesti da je pevačica Andreana Čekić smanjila grudi, na njenom Instagramu su se pojavile fotografije njenog bujnog dekoltea.

OPERISANA ANDREANA ČEKIĆ! Pevačica bila OZBILJNO UGROŽENA, pojavile se ŠOK FOTKE!

Foto: Instagram.com printscreen

Poznata pevačica Andreana Čekić nedavno je odlučila da se podvrgne estetskoj operaciji kako bi smanjila svoje prirodne grudi. Čekićeva, koja oduvek ima bujno poprsje, donela je ovu odluku zbog problema sa kičmom koje je imala, kao i iz estetskih razloga.

- Andreana je smanjila svoje prirodne grudi jer je već neko vreme imala probleme sa kičmom, a i smatrala je da bi joj nešto manje grudi bolje stajale i da bi se u svakom smislu bolje osećala - kaže izvor.

 

- Ona je operaciju imala pre više od mesec dana, tempirala je da to bude pre udarnog letnjeg perioda kad peva skoro svakodnevno. Oporavak je baš lepo prošao, ona se stvarno super osećala već nekoliko dana nakon zahvata. Sada je baš zadovoljna - ističe izvor blisak Andreani za Telegraf. 

Andreana je nedavno prokomentarisala nastup Dragomira Despića Desingerice u Budvi, koji je izazvao lavinu negativnih komentara. Snimak sa nastupa možete pogledati u nastavku klikom na video:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Mislim da svi imamo svoju publiku. Nemoguće da samo klinci izlaze, mislim, uvek su izlazili i klinci i gospoda srednjih godina, tako da, ne znam. Videću večeras. Malo ću da prošaram očima da vidim da li je to stvarno tako. Mada mislim da čak ni klinci ne slušaju samo rep, slušaju i ovo što ja radim i starije neke pevače, tako da... Stvarno ne znam koji je razlog i nekako ne mogu da se bavim time jer mislim da bih poludela - rekla je Andreana, pa otkrila šta ona sluša privatno:

Slušam stranu muziku. Mada, moram priznati, u poslednje vreme slušam Teu Tairović i pesmu "Pozovi". Non stop mi je u glavi (smeh). I Senidu volim da slušam. Aleksandru Prijović... Mislim sve što je aktuelno, sve što je dobro, sve što me radi (smeh) - ispričala je ona za "Telegraf"

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading