CAR NIKAD SEBI NEĆE OPROSTITI ŠTO JE PROPUSTIO OVAJ TRENUTAK SA ĆERKOM: Aleksandra ga bacila u bedak, sve joj je teže!

Autor:

Zabava

20.07.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić kroz sve prolazi sama.

CAR NIKAD SEBI NEĆE OPROSTITI ŠTO JE PROPUSTIO OVAJ TRENUTAK SA ĆERKOM: Aleksandra ga bacila u bedak, sve joj je teže!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, TV Pink/printscreen

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić potpuno se promenila, nakon što se ostvarila u ulozi majke. Kako je i sama otkrila, potpuno se posvetila ćerki Leoni, pa joj je sopstveni mir najbitniji, zbog čega je raskinula sa Filipom Carem, oca svog deteta.

Ona je priznala da je Filip dobar otac, ali da je njihova komunikacija svedena na minimum i da kontaktiraju samo zbog ćerke.

- On je otac moj deteta. Nas dvoje više ne funkcionišemo. Čaša kad pukne, više se ne sastavlja. On je otac mog deteta, uvek će imati moje poštovanje zbogh toga i tu je za Leonu. Mogu reći da je okej otac... On je sada u Crikvenici, Leona je mala i ja stvarno ne mogu da je šaljem za Crikvenicu sada, ali on može videti dete kad god poželi - istakla je Aleksandra.

Nikolićeva je danas objavila fotografiju svoje ćerkice, koja je raznežila njene brojne fanove, a Filipu je sigurno žao što propušta ove trenutke i nije fizički sa svojom mezimicom.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen/alex_mima

Aleksandra Nikolić

Podsećanja radi, Aleksandra Nikolić nedavno se uključila uživo u emisiju "Premijera - Vikend specijal", gde je otkrila u kakvom je odnosu sa Filipom Carem, sa kojim je nedavno dobila ćerku Leonu. Starleta je tom prilikom otkrila da neretko blokira oca svog deteta, pa ljudima nije bilo jasno kako održavaju kontakt, koji je neophodan zbog ćerke:

- Mi smo skroz okej, nekad se desi da ja njega blokiram. Posvađamo se i ja to tako uradim, pa ga odblokiram i tako u krug. On je često ovde, opčinjen je sa Leonom, istraumiran je malo, pogotovo kada gleda kako je kupam - rekla je Aleksandra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading