DENIZ DEJM OTKRILA KO JE OTAC NJENOG DETETA: Ne zna da li će zadržati bebu, on već ima porodicu!

Autor:

Zabava

08.06.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deniz Dejm u panici, sve zavisi od njega.

DENIZ DEJM OTKRILA KO JE OTAC NJENOG DETETA: Ne zna da li će zadržati bebu, on već ima porodicu!

Foto: printscreen/instagram.com/denisedameofficiel

Kontroverzna starleta i bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Deniz Dejm, izazvala je šok i iznenađenje među svojim pratiocima na društvenim mrežama objavom da je trudna. Naime, putem Instagrama, Deniz je podelila sliku pozitivnog testa za trudnoću, zajedno sa laboratorijskim nalazima, potvrđujući tako da očekuje bebu. Ova vest je izazvala brojne reakcije među njenim pratiocima, dok su neki izrazili podršku, drugi su izrazili iznenađenje i sumnju.

Iznenađujuće je što je Deniz priznala da nije planirala trudnoću, s obzirom na to da ima samo jedan jajnik i nije se čuvala, misleći da je nemoguće da zatrudni. Ipak, ona je odlučna da se suoči sa svojom novom ulogom majke i da pruži sve što je potrebno svom budućem detetu. Na pitanje da li je u vezi sa ocem deteta i da li on zna za trudnoću, odgovorila je da on još nije upoznat sa situacijom, te da će tek saznati, s obzirom da već ima porodicu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Deniz Dejm

 

- Imam samo jedan jajnik, nisam se čuvala, mislila sam da je nemoguće da zatrudnim. Nisam planirala trudnoću i baš me je zatekla ova vest. Kasnio mi je ciklus i danas sam uradila testove koji su potvrdili da očekujem bebu - izjavila je Deniz.

- Ne zna, tek će saznati, on već ima porodicu. Još nije vreme da mi čestitate, tek me očekuje odluka šta ću da radim povodom trudnoće - kratko je rekla starleta za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading