JEDAN DETALJ NA ROĐENDANU ŽELJKA MITROVIĆA PRIVLAČI VELIKU PAŽNJU: Osvanule fotografije sa luksuzne proslave rođendana (FOTO)

Autor:

Zabava

01.06.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gala proslava sve ostavila bez daha!

JEDAN DETALJ NA ROĐENDANU ŽELJKA MITROVIĆA PRIVLAČI VELIKU PAŽNJU: Osvanule fotografije sa luksuzne proslave rođendana (FOTO)

Foto: instagram.com/zeljkomitrovic

Željko i Milica Mitrović

Vlasnik Pink Media Group, Željko Mitrović, tokom prerhodne večeri je proslavio svoj 57. rođendan na veličanstven način. Naime, gala proslava je bila organizovana kao iznenađenje od strane njegove supruge Milice, urednice zabavnog programa, koja je priredila prvo veliku zabavu sa decom iz "Zvečanske", a potom i intimniju proslavu sa najbližim prijateljima i članovima porodice.

Na proslavi se istakla impozantna torta na tri sprata sa prskalicama, koja je bila prava atrakcija večeri. Posebno iznenađenje bila je manja torta sa figuricom koja je predstavljala samog Željka, što je izazvalo oduševljenje kod slavljenika. Taj trenutak je zabeležen i podeljen na profilu Velike šefice, gde je izazvao veliku pažnju i oduševljenje njenih pratilaca.

Mitrović nije krio svoje oduševljenje celokupnom proslavom, a kada mu je Milica prišla da mu čestita, usledili su strasni poljupci i zagrljaji koji su pokazali iskrenu ljubav i bliskost ovog para. Ovi emotivni trenuci su dodatno ulepšali atmosferu proslave i bili su nezaboravan deo večeri.

Podsećanja radi, Milica Mitrović se ranije tog dana javno obratila svom suprugu, Željku Mitroviću, i čestitala mu rođendan emotivnim rečima na društvenoj mreži Instagram, objavivši usput i video-snimak kompilacije romantičnih momenata.

- Volela sam te juče, volim te i dalje, uvek sam te volela, uvek i hoću. Srećan rođendan ljubavi moja, 57 - napisala je Mitrovićka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading